Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Kde najdu nové VOP platné od 1.2.2012?

Odesláno

Co takhle trochu hledat, třeba na stránkách UPC - v pravo dole Klientské centrum - Dokumenty, manuály -> Dokumenty -> Obecné dokumenty -> Všeobecné obchodní podmínky pro domácnosti platné od 1.2.2012

Ach ta lenost, sportu zdar a gaučingu zvláště

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Mě například nové VOP přišli emailem v příloze...

Odesláno

VOP jsou krásné ale nikde se nedá vyčíst nová sazba platná od 1.2.2012 a platná pro dig.TV Standart. Díky za nasměrování nebo přímo sdělení, současná sazba je 604,-Kč. Díky, Petrů.

Odesláno

Myslím, že by bylo dobré, kdyby někdo ve stručnosti napsal, jaké změny nastaly oproti předchozím VOP.

Odesláno

Změnila se hlavně koncepce VOP a jsou mnohem čtivější. Je to dělané systémem otázek a odpovědí. Výrazných obsahových změn jsem si nevšiml, ale jen jsem je prolétl.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
  • po 3 týdnech...
Odesláno
Co takhle trochu hledat, třeba na stránkách UPC - v pravo dole Klientské centrum - Dokumenty, manuály -> Dokumenty -> Obecné dokumenty -> Všeobecné obchodní podmínky pro domácnosti platné od 1.2.2012

Ach ta lenost, sportu zdar a gaučingu zvláště

Proč dělat věci jednoduše, když to jde složitě, že? Taky to ale mohlo být skryto ještě o několik úrovní hlouběji, možná, že by to pak ani Standa nenašel. Mám jiné věci na práci, než prohledávat web UPC, na nové VOP má být zřetelný odkaz hned na úvodní stránce a ne tenhle paskvil.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague