Odesláno 28. prosince 2011 13 let Co takhle trochu hledat, třeba na stránkách UPC - v pravo dole Klientské centrum - Dokumenty, manuály -> Dokumenty -> Obecné dokumenty -> Všeobecné obchodní podmínky pro domácnosti platné od 1.2.2012 Ach ta lenost, sportu zdar a gaučingu zvláště Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 28. prosince 2011 13 let Je to zde: http://www.upc.cz/klientske-centrum/dok ... 75220.html Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 29. prosince 2011 13 let VOP jsou krásné ale nikde se nedá vyčíst nová sazba platná od 1.2.2012 a platná pro dig.TV Standart. Díky za nasměrování nebo přímo sdělení, současná sazba je 604,-Kč. Díky, Petrů.
Odesláno 29. prosince 2011 13 let Sazbu najdete v ceníku ten zatím nový nebyl vydán. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 30. prosince 2011 13 let Myslím, že by bylo dobré, kdyby někdo ve stručnosti napsal, jaké změny nastaly oproti předchozím VOP.
Odesláno 30. prosince 2011 13 let Změnila se hlavně koncepce VOP a jsou mnohem čtivější. Je to dělané systémem otázek a odpovědí. Výrazných obsahových změn jsem si nevšiml, ale jen jsem je prolétl. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 19. ledna 2012 13 let Co takhle trochu hledat, třeba na stránkách UPC - v pravo dole Klientské centrum - Dokumenty, manuály -> Dokumenty -> Obecné dokumenty -> Všeobecné obchodní podmínky pro domácnosti platné od 1.2.2012 Ach ta lenost, sportu zdar a gaučingu zvláště Proč dělat věci jednoduše, když to jde složitě, že? Taky to ale mohlo být skryto ještě o několik úrovní hlouběji, možná, že by to pak ani Standa nenašel. Mám jiné věci na práci, než prohledávat web UPC, na nové VOP má být zřetelný odkaz hned na úvodní stránce a ne tenhle paskvil.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.