Návštěvník humbuk Odesláno 27. prosince 2011 Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Prosím Vás mám od UPC internet 1M, nyní nabízejí ještě internet 2M u něhož je popisek, že služba je bez modemu a v ceníku je pouze položka pronájem modemu na měsíc. Předpokládám že k 1M mám modem pouze "zapůjčený" a po přechodu na 2M ho budou asi chtít vrátit nebo platit ten měsíční poplatek. Bohužel jsem v ceníku nenašel cenu, za kterou by bylo možné odkoupit kabelový modem Motorola, nebo lépe wifi modem Cisco EPC 2425. Nevíte tedy jestli je možné koupit ten modem, nebo jestli je opravdu jediná varianta k internetu 2M platit měsíční pronájem za modem? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kulombo Odesláno 27. prosince 2011 Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Tahle varianta jde jenom s pronájmem modemu, odkoupit se nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 28. prosince 2011 Sdílet Odesláno 28. prosince 2011 Do budoucna snad možnost odkoupit modem bude. Ale kdy to bude, zatím nikdo neví. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník humbuk Odesláno 28. prosince 2011 Sdílet Odesláno 28. prosince 2011 Nebylo by to špatné, protože u těch tarifů bez modemu je vidět, jak je u ostatních modem "zdarma" . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 28. prosince 2011 Sdílet Odesláno 28. prosince 2011 U tarifu 2M vam nejspis zustane ten stejny modem. ktery mate nyni, Modemy Cisco jsou urceny pro rychle tarify od 50M vise. Proste zacnete pouze platit mesicni pronajem za modem. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.