Odesláno 29. prosince 2011 13 let Mam internet od UPC Fiberpower 25 všechno jde v pohodě, ale když připojím kabel od modemu na Xbox tak se mi vůbec nechce připojit na xbox live.Modem mi načte ukáže mi i ip, mac adress, vše ale nechce připojit na xbox live.Predtím jsem měl internet od Telecomu a všechno šlo v pohode.Neviem jestli to je tím, že na upc máme heslo.
Odesláno 30. prosince 2011 13 let Zkus resetovat modem chvilkovym odpojenim od el. napajeni. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 31. prosince 2011 13 let Mozna mas na Xboxu spatne nastavenou sit, jinak nevim. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 3. ledna 2012 13 let A nevíš jak by to mělo být nastaveno.Já se do toho totiž velmi nerozumím.
Odesláno 3. ledna 2012 13 let Melo by to byt na automatiku - veskera nastaveni prideluje DHCP server. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.