Přejít na obsah

Nefunkční CA modul

Doporučené příspěvky

Návštěvník pavon

Nedávno jsem pořídil televizi LG 42LV375S, která je vybavena mimo jiného i DVB-C tunerem a CI slotem. Od UPC jsem dostal CA modul včetně smart karty. No a teď problém. Televize bez CA modulu je schopná naladit všech asi 111 programů. Když ale zasunu CA modul s kartou, i dříve nastavené kanály zmizí - objeví se jen "není signál". Když zkusím znovu ladění, trvá to strašně dlouho (víc než 15 minut) a nenajde to jediný program. Když CA modul vytáhnu, je opět možné kanály naladit. Bez CA modulu samozřejmě nefungují kódované kanály, jen těch pár základních (ČT, Nova, Prima). S CA modulem však televize není schopná zobrazit ani tyto kanály.

CA modul se jinak v menu televize hlásí, dá se dostat i na volbu předplatného, ale zde je jen nějaké předplatné na leden 1990.

Technik, kterého mi poslalo UPC mi řekl, že je rozbitá televize, že nefunguje DVB-C tuner a kanály které to naladí a uloží pod název dig. kab. televize nejsou prý digitální (i když rozdíl proti analogovým, které se naladí a uloží pod názvem kabelová televize, je patrný). Osobně si myslím, že je nějak rozbitý ten CA modul, nebo je něco s kartou. On to ale ukončil tím, že je to tak jak říká on a ať televizi reklamuju.

Tak se chci zeptat, než budu televizi reklamovat, zda je možné spolehlivě zjistit funkčnost DVB-C tuneru?

Předem díky za případné rady...

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/3105-nefunk%C4%8Dn%C3%AD-ca-modul/
Sdílet na ostatní stránky

Pavon: stejny problem se resil zde:

viewtopic.php?f=10&t=3809

A pocitam ze jsi to cetl, kdyz jsi odtud zkopiroval svuj prispevek.

No a jeste dodam ze jeden stajny problem resil v tomto vlakne uzivatel Vena

viewtopic.php?f=10&t=2701&start=140

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/3105-nefunk%C4%8Dn%C3%AD-ca-modul/#findComment-49052

Návštěvník pavon

Asi se budu ptát blbě, taky nejsem žádnej odborník, ale snažím se vyloučit nefunkčnost DVB-C tuneru. Nemůže být těch 111 programů naladěno přes DVB-T? Někde jsem tady četl, že UPC vysílá DVB-T na kabelu. A ten umělec mi taky něco říkal o téčkovejch programech.

Díky za odpověď.

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/3105-nefunk%C4%8Dn%C3%AD-ca-modul/#findComment-49061

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...