Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Nedávno jsem pořídil televizi LG 42LV375S, která je vybavena mimo jiného i DVB-C tunerem a CI slotem. Od UPC jsem dostal CA modul včetně smart karty. No a teď problém. Televize bez CA modulu je schopná naladit všech asi 111 programů. Když ale zasunu CA modul s kartou, i dříve nastavené kanály zmizí - objeví se jen "není signál". Když zkusím znovu ladění, trvá to strašně dlouho (víc než 15 minut) a nenajde to jediný program. Když CA modul vytáhnu, je opět možné kanály naladit. Bez CA modulu samozřejmě nefungují kódované kanály, jen těch pár základních (ČT, Nova, Prima). S CA modulem však televize není schopná zobrazit ani tyto kanály.

CA modul se jinak v menu televize hlásí, dá se dostat i na volbu předplatného, ale zde je jen nějaké předplatné na leden 1990.

Technik, kterého mi poslalo UPC mi řekl, že je rozbitá televize, že nefunguje DVB-C tuner a kanály které to naladí a uloží pod název dig. kab. televize nejsou prý digitální (i když rozdíl proti analogovým, které se naladí a uloží pod názvem kabelová televize, je patrný). Osobně si myslím, že je nějak rozbitý ten CA modul, nebo je něco s kartou. On to ale ukončil tím, že je to tak jak říká on a ať televizi reklamuju.

Tak se chci zeptat, než budu televizi reklamovat, zda je možné spolehlivě zjistit funkčnost DVB-C tuneru?

Předem díky za případné rady...

Odesláno

1. Reklamovat blba technika

2. Pokusit se odzkoušet CAM v jiném přístroji

3. Podle výsledku ad 2 reklamovat televizor nebo CAM

Odesláno

Nevím o nikom u koho bych CAM vyzkoušel. Jsem z Pardubic, kdyby byl někdo ochoten mi CAM vyzkoušet, byl bych mu vděčen. Díky

Odesláno

Tak si to přečti do konce, já se ptám taky na zjištění funkčnosti tuneru, když mi technik skálopevně tvrdil, že nefunguje, ale oni to nejsou taky žádný inženýři.

Odesláno

Pokud televizor naladi 111 kanalu, tak je kabelovy tuner vporadku, ja bych ten modul reklamoval,

ale muzes ho trba vyzkouset i v STB, treba Handan CV-5000 ma na nej volnou sachtu.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Asi se budu ptát blbě, taky nejsem žádnej odborník, ale snažím se vyloučit nefunkčnost DVB-C tuneru. Nemůže být těch 111 programů naladěno přes DVB-T? Někde jsem tady četl, že UPC vysílá DVB-T na kabelu. A ten umělec mi taky něco říkal o téčkovejch programech.

Díky za odpověď.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague