Návštěvník mssas2000 Odesláno 6. ledna 2012 Sdílet Odesláno 6. ledna 2012 Mam problem s WIFI pripojenim. Pred nekolika dny vsechno fungovalo. Ale uz par dnu nic nejde ani po resetovani modemu a routru. Mam napojeny router na modem a pripojeni 50/5 Fiber. Router ma LAN a WIFI. Internet pres Lan funguje jenom na c. 20 Mbit. Internet pres Wifi temer nefunguje i kdyz signal je silny podle indikaci zarizeni, ktere se k WIFI snazi pripojit. Nerozumim kde je problem. Mohl by nekdo poradit? Odesel mi router, ci modem? Proc WIFI signal je silny ale internet nefunguje? Je to vada UPC, kdyz mi nejde net plnou rychlosti ani pres LAN? Nejhorsi je to, ze vsechno fungovalo. Zabezpeceni mam, taky mam nastavene MAC adressy. dekuji za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník WarriorCZ Odesláno 6. ledna 2012 Sdílet Odesláno 6. ledna 2012 Urcite jsi zapomel napsat jaky mas modem od UPC a jaky je tvuj router.... to jsou dost podstatne veci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mssas2000 Odesláno 6. ledna 2012 Sdílet Odesláno 6. ledna 2012 diky, jsem ted v praci. az se vratim domu podivam se na presny model. Router je od edimaxu. Modem od UPC podporuje rychlost nad 50mbit, takze tady by problem nemel byt. Ale podivam se na presny model... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mssas2000 Odesláno 6. ledna 2012 Sdílet Odesláno 6. ledna 2012 tak router je Edimax BR-6204WG Router & 4x 10/100 Switch, WAN: RJ45, WLAN 802.11b/g AP + Bridge Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 6. ledna 2012 Sdílet Odesláno 6. ledna 2012 Odpoj router a zkus to bez nej, podle vysledku pak muzes laborovat dal. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mssas2000 Odesláno 6. ledna 2012 Sdílet Odesláno 6. ledna 2012 tomus: tak internet LAN mi funguje i tak. Takze mam zkontrolovat jestli je rychlejsi bez routru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 6. ledna 2012 Sdílet Odesláno 6. ledna 2012 Ano, urcite. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 6. ledna 2012 Sdílet Odesláno 6. ledna 2012 a hlavně si změň tarif na FiberPower 60, je o kousek rychlejší a o stovku levnější, jako bonus můžeš a nemusíš využívat 80 tv stanic... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mssas2000 Odesláno 9. ledna 2012 Sdílet Odesláno 9. ledna 2012 vypada to na spatne nastaveny kanal. inssider ukazuje ze vsichni v okoli jedou na 11 kanalu. tak jsem to prenastavil na 5 kanal. zatim to bezi. diky vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.