Návštěvník inko1 Odesláno 6. ledna 2012 Sdílet Odesláno 6. ledna 2012 Zdravím,- Chci si pořídit Wifi router k modemu Scien.Atl.EPC2203, /panelák/3p.byt. PC mám kablem (Easy) ,wifi bude pro notebook.Každý mi doporučoval jinou značku,tak jsem si vybral Asus RT N10.Ten ale momentálně není k dispozici a spěchám,tak bude RT N12.Doufám,že jsem nevybral špatně, - prosím ale o pro mě zásadní informaci: Je komunikace s tímto RT N12 i v češtině ? Pokud není,tak poraďte nějaký vhodný router i s češtinou. Děkuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 6. ledna 2012 Sdílet Odesláno 6. ledna 2012 Po zkusenostech nekterych zdejsich uzivatelu doporucuji Asus nebrat, casto doporucovany je zde TP-Link, mam ho i ja a funguje bezproblemu. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Miko Odesláno 6. ledna 2012 Sdílet Odesláno 6. ledna 2012 to je věc názoru, jedna z největších legend mezi wifi routery je WL-500b (resp. verze g a gx) právě od Aušusu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 7. ledna 2012 Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 Ale s FW od Olega. Taky jsem ho dlouhou dobu měl. Perfektní možnosti nastavení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 7. ledna 2012 Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 Ja nerikam ze Asus neni spatna znacka, ale bohuzel jak ukazuje zkusenost zdejsich uzivatelu, tak si nerozumi s nekterymy modemy od UPC, proto ho radeji v tomo pripade nebrat. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ritchi Odesláno 7. ledna 2012 Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 Tiez mam modem EPC2203 a pouzivam k nemu router Asus RT N10+ uz 2 roky a slape bez problemov.Ma cestinu a mozem len doporucit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník inko1 Odesláno 7. ledna 2012 Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 Jelikož spěchám,abych mohl honem otestovat zakoupený notebook,vzal jsem co bylo k dispozici.V prodejně měli nějaký Zyxel a Asus. Vzal jsem Asus RT N12, je tam i čeština.Doufám,že to bude vpoho. Děkuji všem za názory a rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Miko Odesláno 7. ledna 2012 Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 Ale s FW od Olega. Taky jsem ho dlouhou dobu měl. Perfektní možnosti nastavení... Také jsem v něm Olega měl, ale nacpi do něj Kečupa a budeš možná "sírat", to je nastavení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. října 2013 Sdílet Odesláno 29. října 2013 Ahoj mám router asus RT-N10E a nevím jak mám na něm vypnout hotelový mód,nevím jestli to vůbec jde.Poradí mi někdo.Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.