Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Zdravím,- Chci si pořídit Wifi router k modemu Scien.Atl.EPC2203, /panelák/3p.byt. PC mám kablem (Easy) ,wifi bude pro notebook.Každý mi doporučoval jinou značku,tak jsem si vybral Asus RT N10.Ten ale momentálně není k dispozici a spěchám,tak bude RT N12.Doufám,že jsem nevybral špatně, - prosím ale o pro mě zásadní informaci:

Je komunikace s tímto RT N12 i v češtině ? Pokud není,tak poraďte nějaký vhodný router i s češtinou. Děkuji!

Odesláno

Po zkusenostech nekterych zdejsich uzivatelu doporucuji Asus nebrat,

casto doporucovany je zde TP-Link, mam ho i ja a funguje bezproblemu.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

to je věc názoru, jedna z největších legend mezi wifi routery je WL-500b (resp. verze g a gx) právě od Aušusu :)

Odesláno

Ale s FW od Olega. :)

Taky jsem ho dlouhou dobu měl.

Perfektní možnosti nastavení...

Odesláno

Ja nerikam ze Asus neni spatna znacka, ale bohuzel jak ukazuje zkusenost zdejsich uzivatelu, tak si nerozumi s nekterymy modemy od UPC, proto ho radeji v tomo pripade nebrat.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Tiez mam modem EPC2203 a pouzivam k nemu router Asus RT N10+ uz 2 roky a slape bez problemov.Ma cestinu a mozem len doporucit.

Odesláno

Jelikož spěchám,abych mohl honem otestovat zakoupený notebook,vzal jsem co bylo k dispozici.V prodejně měli nějaký Zyxel a Asus. Vzal jsem Asus RT N12, je tam i čeština.Doufám,že to bude vpoho.

Děkuji všem za názory a rady.

Odesláno
Ale s FW od Olega. :)

Taky jsem ho dlouhou dobu měl. Perfektní možnosti nastavení...

Také jsem v něm Olega měl, ale nacpi do něj Kečupa a budeš možná "sírat", to je nastavení...

• Po roku...
Odesláno

Ahoj mám router asus RT-N10E a nevím jak mám na něm vypnout hotelový mód,nevím jestli to vůbec jde.Poradí mi někdo.Dík

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague