Přejít na obsah

Změna balíčku a snížení ceny

Doporučené příspěvky

Návštěvník david3434

Ahoj,pokud se tady ptáte na ožnost získání více za méně tak z vlastních zkušeností říkám,že je to s UPC dost složité,ale slevu lze získat.Bohužel si myslím že vám nedaj jen tak něco navíc zadarmo tj,že klidně přistoupí na váš návrh ohledně bálíčku sport,ale určitě ne na stejnou cenu.Podle mě vám udělají budto novou cenu,nebo vám nabídnou balíček sport třeba za polovic.

Já osobně si myslím že by jste se měl zeptat na 50% slevu na balíček standard(Darwin a sport je v balíčku) a 50% slevu na net a tak by jste se dostal na celkovou cenu 550kč.

Já osobně jsem tuto nabídku měl.

A ted využívám Supreme(Komplet Tv) na 2 TV(tj 2 settopboxy),internet 10mb,a telefon vše za 800kč.

Ale v telefonickém rozhovoru,bude vždy záležet na vaši šikovnosti,protože žádna firma nebude dávat slevu jen tak na zavolaní a také na řadě dalších faktorů(platební bilance a délka smlouvy)

Návštěvník peter8

david3434: Ono jde spíš o to, že ty 50% slevy jsou jen na určitou dobu (někde jsem tu tuším četl max rok). Pak zase nabíhá plná cena. Jinak služby platím přes SIPO a jsem zákazníkem od dob co začla Cable Plus :) . Když můžou za 649,- nabídnout Fiber 60+TV Komfort tak podle mě ty moje nároky nejsou tak přehnané.

Návštěvník Conquest
Ano, http://web.upc.cz/klpoz/cz/ContactForm.aspx?problemId=3

Jinak jsem si vsiml, ze jiz nejde ukoncit smlouvu pres online formular, ale jen pisemne postou.

Zdravím tomus a Vás všechny zde. Když jsem pracoval před lety v UPC, pamatuji si, že písemná výpověď poštou se vyžadovala v dobách, kdy docházelo k extrémnímu odlivu zákazníků. Pokud se odliv zpomalil, byla tiše povolená výpověď přes formulář a dokonce i emailem, nebo faxem. Mnoho lidí zchladí představa, že by museli koupit obálku, známku a donést a vhodit obálku do schránky. Nebudete tomu věřit, ale Česká pošta mnohokrát zachránila UPC :D

Návštěvník Conquest
Ahoj,pokud se tady ptáte na ožnost získání více za méně tak z vlastních zkušeností říkám,že je to s UPC dost složité,ale slevu lze získat.Bohužel si myslím že vám nedaj jen tak něco navíc zadarmo tj,že klidně přistoupí na váš návrh ohledně bálíčku sport,ale určitě ne na stejnou cenu.Podle mě vám udělají budto novou cenu,nebo vám nabídnou balíček sport třeba za polovic.

Já osobně si myslím že by jste se měl zeptat na 50% slevu na balíček standard(Darwin a sport je v balíčku) a 50% slevu na net a tak by jste se dostal na celkovou cenu 550kč.

Já osobně jsem tuto nabídku měl.

A ted využívám Supreme(Komplet Tv) na 2 TV(tj 2 settopboxy),internet 10mb,a telefon vše za 800kč.

Ale v telefonickém rozhovoru,bude vždy záležet na vaši šikovnosti,protože žádna firma nebude dávat slevu jen tak na zavolaní a také na řadě dalších faktorů(platební bilance a délka smlouvy)

to: david3434 Přesně tak! :diky

Návštěvník Conquest

Co se týká ještě UPC balíčků, zaslechl jsem zatím z jednoho zdroje, že UPC se chystá na podobnou nabídku balíčku, dle vzoru Skylinku. http://skylink.cz/web/structure/13.html Další zajímavostí by mohla zatím být v úvahu u UPC, že balíčky by se mohli předplácet operativněji, třeba jen na jeden měsíc. U Skylinku to funguje tak, že večer zaplatíš přes platební kartu balíček na jeden měsíc a v krátké chvíli ti ho operátor spustí. Nikam nevoláš, nepíšeš a žádná měsíční výpovědní lhůta.

Návštěvník peter8

Tak jsem včera konečně zavolal na UPC. Začal jsem s tím, že nejsem spokojený s cenou služeb a jestli by nemohlo dojít k rozšíření programové nabídky. Samozřejmě jsem pohrozil i vypovězením smlouvy. Bohužel jsem narazil na nějakou nepříjemnou paní, která mi okamžitě vysvětlila jak smlouvu vypovědět a tím telefonát skončil :roll: . Dnes jsem teda aspoň napsal e-mail ať mi ten bonusový balíček Darwin, který mám jako bonus zdarma změní na Sport. Bylo mi odpovězeno toto:

Touto cestou si Vás dovolujeme infromovat o tom, že bonusový balíček doplňkových programů poskytovaný zdarma nelze vyměnit za jiný balíček též poskytovaný zdarma.

Máte možnost využít balíček Sport za 96,- Kč měsíčně podobu 5 měsíců, poté za 120,- Kč měsíčně.

Opravdu to vidím tak, že budu muset poslat výpověď písemně aby se začlo něco dít :( ...

idealní by možná bylo zadarmo. na to češi rádi slyší. ............. a přitom se nepochopitelně diví, že to u nás stojí za kulový, že žereme bakelit hrdě nazývaný jídlem, pijeme chemické sračky, nazývanými limonádami, kupujeme techniku, která sotva vydrží záruku, ............... prostě jak říkám, češi nejraději vše zadarmo - a ještě by chtěli co nejvíce služeb a co nejvíce kvality a co nejvíce zboží. (v týhle zemi to jednou moc špatně dopadne - a to bude dobře)

Ono pak není divu, že není na funkční techniku, že nejsou peníze na další kanály, ................ Tyhle podbízivé slevy srazí UPC vaz. není divu, že jsou ve ztrátě.

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov
Návštěvník BLB

Je to tak ,každý druhý zde má nějakou slevu a nikomu to nevyhovuje - já mám slevu velkou , o vánoce jsem jel v akci jako věrný zákazník a nyní jsem požádal o tu zaslanou slevu. Takže dali supreme za 599 kč a já si na nic nestěžuji - pak že věrných zákazníků si neváží.

Návštěvník dave67

Ty slevy určitě nejsou důvodem finančních potíží UPC. O této možnosti ví minimální procento klientů, protože většina sem ani nepáchne... Stejný je to u Vodafonu. Ten nabízí tarif za 30 (kredit 120 Kč), respektive 89 Kč (kredit 353 Kč), ale kdo o tom ví? Jen ten, kterej je "technicky" znalej a ceny, který si tyto firmy účtují mu slušně řečeno vadí. Těmi slevami a akcemi jim zalepí pusu. Kdo si bude stěžovat, že platí za telefon 30 Kč, za plnou nabídku 500 Kč a podobně. Takže kdo se o to zajímá dostane vyhovující nabídku a stádo zůstane stádem.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...