Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

No to mi ta paní radši rovnou mohla nabídnout Kombi Komfort za 649,- kde mám 60Mb internet a programovou nabídku Komfort. Chápu ale, že je pro ně výhodnější aby mi jen povolila nabídku Sport a nemusel sem chodit technik měnit modem a já platil 720Kč za 10Mb+Starter+Darwin+Sport :roll: . Myslím, že za těch 600Kč toho zas tak moc nechcu a Darwin na Sport by mi mohli bez problémů přehodit...

Odesláno

Pozor na ně-bada lupu a pat plat jsou pěkní gangsteři :lol:

Odesláno
No to mi ta paní radši rovnou mohla nabídnout Kombi Komfort za 649,- kde mám 60Mb internet a programovou nabídku Komfort. Chápu ale, že je pro ně výhodnější aby mi jen povolila nabídku Sport a nemusel sem chodit technik měnit modem a já platil 720Kč za 10Mb+Starter+Darwin+Sport :roll: . Myslím, že za těch 600Kč toho zas tak moc nechcu a Darwin na Sport by mi mohli bez problémů přehodit...

Jenze Kombi Komfort je za 649 + 2x 49 za modeem a STB, tedy celkem 747 Kc + 650 za vymenu modemu, takze pokud ti nevadi ze budes mesicne platit o 150 vic, tak si ho klidne vem.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • po měsíci...
Odesláno

Vypadá to na kompletní změnu televizní nabídky ... :shock::roll:

Odesláno

dle nového ceníku nebudou. nabídka zůstává za cenu uvedenou v ceníku, ale již se balík nebude nabízet. Jen mne štve, že jsem neprovedl změnu včas. Uvažoval jsem o nabídce STARTER+SPORT za 150 Kč na stálo. K tomu jsem si chtěl přihodit dva balíky za 200 Kč (120+80). A to už nestihnu.

Jen mi připadá, že se jedná o zdražení akčních cen. Nabízí sice 50%, ale už z nižší ceny a jelikož nevlastním vlastní zařízení, tak pronájem je 49 Kč.

• -
  • -
  • TV Komplet
  • CA modul, nepřehledný HD box
  • Frýdek
Odesláno

Pod účtem "Moje UPC" mám stále vedeno: Digital Supreme

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov
Odesláno

Kdo má Supreme, bude ho mít i nadále, dokud si to nezmění (nebo pokud to UPC nezmění, což by dali vědět). Nevím, že mu to žerete.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague