Přejít na obsah

Ladím,ladím až z toho blbnu,prosím o radu :-)

Doporučené příspěvky

Návštěvník d3d3k

Zatím nekódované programy,než mi přijde SMiT Conax Chipset Pairing CAM do mého Panasonica TX-P42G30E.

Ať dělám co dělám nenaladím na DVB-C TV Barrandov,Nova Cinema,Prima Cool, Prima Love a Očko,jinak

jsou tam všechny,aspoň co jsem se tady dočetl,co dělám blbě? Firmware je tam čerstvý.

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/3114-lad%C3%ADmlad%C3%ADm-a%C5%BE-z-toho-blbnupros%C3%ADm-o-radu/
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník d3d3k

Vyzkoušel jsem měnit země na Finsko a Švédsko,tajy ani prd,jen tam jsou jiné ty výchozí frekvence,ale 163,5 tam sice napsat jde,

ale stejně to přeskočí na tu jejich výchozí :-(

Návštěvník d3d3k
Zkus doladit ručně, frekvence 163,5 MHz, modulace 64, SR 5000. Když se ani tak nechytne, tak si zkontroluj kabely.

Tak jsem na to konečně přišel :drunken: Samozřejmě až na poslední pokus už ze zoufalství.Možná to někomu ušetřím čas a nervy.Při první automatickém naladění po resetu to nejde a nejde to ani při ručním ladění! Ty hodnoty které mi sdělil Mr.Disaster jdou zadat jen při opakovaném automatickém ladění a režimu zobrazení "plnohodnotněm",samozřejmě s v českém prostředí a s češtinou.Nejde sice zadat přesně 163,5MHz,ty půlky tam nejsou ale 163 MHz,SR 5000 a modulace 64.

Mr.Disaster :diky:diky:diky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...