Návštěvník Pepino100 Odesláno 15. ledna 2012 Sdílet Odesláno 15. ledna 2012 Zdravím můžete mi někdo poradit? Nijak se nevyznám v rychlostech internetu tak nevím zda by mi stačil ten levnější balíček. Rozhoduji se jestli si vzít balíček Komfort a k tomu ještě balíček superfilm a nebo jen komfort+ (nechci platit měsíčně víc než litr) Teď ale záleží na tom jestli mi bude stačit internet. Budu mít připojený NTB (do budoucna přibude i stolní PC) docela dost stahuji filmy a seriály,PS3 (na bezproblémové online hraní),TV (když se budu chtít kouknout na nějaký seriál z archívu) a MMC(jen aktualizace). Bude mi internet v balíčku Komfort stačit nebo mám raději oželit filmový balíček a jít do Komfort+ Předem diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 15. ledna 2012 Sdílet Odesláno 15. ledna 2012 kdyby tam nebylo to stahování filmů a seriálů, je 60ka jasná volba ale tak stovka navíc tě snad nezabije Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Pepino100 Odesláno 15. ledna 2012 Sdílet Odesláno 15. ledna 2012 No když tak nad tím přemýšlím tak co si dnes za kilo koupím? takže asi je to jedno. Jde spíš o to zda 120 není zbytečné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 15. ledna 2012 Sdílet Odesláno 15. ledna 2012 Jestli na to mas porid si 120M, jinak ber 60M a budes take spokojen, navic s filmovym balickem jako bonus. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.