Odesláno 5. července 2015 9 let A je to tady zas. Milý Marku. Vaše zkušenosti mě vůbec nezajímají a upřímně řečeno vám nevěřím ani slovo. Znovu opakuji, že jsem na jasný dotaz popsal své zkušenosti s UPC. Šel jsem k nim jen proto, že jsou jediná DVB-C kabelovka a já jsem chtěl nahrávat víc programů současně. Rád bych žil v báječném světě, kde sviští rychlý, spolehlivý internet, nabídka kanálů je dostatečná a srovnatelná s konkurencí, operátoři a technici rychlí a ochotní, a služby a přístroje spolehlivé. To ale mě, ani mým příbuzným v jiném městě UPC nenabízí
Odesláno 5. července 2015 9 let pište ty slohovky delší, tohle mi pomalu ani nestálo za čtení btw snad všichni mají aktuálně v nabídce kolem 150 programů, rozdíly sou jenom v tom, kolik jich obsahuje nejvyšší nabídka a pak samozřejmě v jednotlivejch programech třeba centrio má nabídku komplet a komplet+ a ani jedna neobsahuje všechny programy (komplet+ má 110+, z toho některý se upscalujou ), ten zbytek do 150 (většinou hd) vychází na cca +600 asi nejlíp má televizi vyřešenou a1m s netboxem, kde si může zákazník vybrat k základním 30 stanicím svejch dalších 30 programů, takže žádný zbytečnosti navíc a nekonečně dlouhá nabídka, ale jenom to, na co se dotyčnej skutečně dívá - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 5. července 2015 9 let Docela by mne zajímalo jaké jsou ostatní kabelovky, když UPC je jediná DVB-C.
Odesláno 5. července 2015 9 let třeba selfnet má v přijímacích zařízeních ca modul - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 5. července 2015 9 let Docela by mne zajímalo jaké jsou ostatní kabelovky, když UPC je jediná DVB-C. http://www.kabelservis.cz/ http://www.ktct.cz/ a je jich v čr ještě víc
Odesláno 5. července 2015 9 let ... jsou jediná DVB-C kabelovka ...Docela by mne zajímalo jaké jsou ostatní kabelovky' date=' když UPC je [b']jediná DVB-C[/b]. Zdá se, že vám unikl pokus mipa ironii
Odesláno 5. července 2015 9 let To jsou tzv. "městské kabelovky". Nejsou celostátní. Pokud bydlíte mimo ono město, nebo dokonce jen příslušnou čtvrť, jsou vám tyto "městské kabelovky" doslova a do písmene na dvě věci. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 5. července 2015 9 let HD DVR Mediabox Pace DMC7002 - Neustále bručí, podle zvuku je pravděpodobné, že se tam točí neustále hardisk. Jestli v místnosti u toho půjde spát uvidíme.To starý setupbox s diskem to nedělal. - Nesmyslný a malý přesah nahrávání pořadu. Na co volba přesahu 15 sekund, 30 sekund, 1 minuta,2 minuty,5 minut a max. 15 min.? To je naprosto mimo realitu. U starého setupboxu jsme si nastavili 20 min. před plánovaným začátkem a 30 min. po ukončení. Při nočním nahrávání ani přesah 30 minut nestačil, některé pořady měli i 40 min. posuv. A nebylo to vůbec neobvyklé. Jde tedy o fatální chybu, ale jednoduše opravitelnou. - ad bručení. Tady to bude zřejmě individuální problém konkrétního kusu. Naopak můj HD DVR Mediabox je zcela tichý, kdežto právě třeba Kaon KCF-B3000 HCO byl docela hlučný a často se z něj ozývá i všelijaké podivné cvakání, lupání a praskání. - ad přesah nahrávání. Tady problém nevidím vůbec. U naprosto drtivé většiny programů je max. 15 minutový přesah víc než dostatečný, řekl bych že i 5 minutový většinou stačí. Pokud je však třeba, což se např. stane občas u slovenských stanic u dopoledního či nočního vysílání, kdy si zažínají i končí kdy chtějí a automaticky nastavený přesah nestačí, tak HD DVR Mediabox umožňuje u každého nahrávaného pořadu nastavit začátek i konec pořadu na jakýkoliv čas, stačí jen kliknout na "Přidat čas navíc". Co mně zatím na HD DVR Mediaboxu nejvíc vadí je: - zmršená diakritika u teletextu, který je tímto nečitelný (což doufám bude při příští aktualizací napraveno) - prakticky nefunkční rychlé přetáčení u některých programů, např. Prima Cool HD, kdy rychloposuv funguje asi tak 5 vteřin a pak se obraz prakticky zastaví a často nefunguje ani 30 sekundový posuv směrovýma šipkama. Často pak, když se o takové rychlé přetáčení neúspěšně snažím, tak pak je i normální sledování záznamu poznamenáno častýma chybama - sekání obrazu, výpaky zvuku atd. Takže při nahrávání z těchto kanálů je nakonec lepší se raději o nějaké přetáčení ani nepokoušet a raději reklamy přetrpět, což je samozřejmě absurdní a hrubý nedostatek přístroje. OK, ale já nechci při každém nahrávání přemýšlet, zda to je v noci či ve dne a zda je předtím nějaký program, který se může protáhnout a jaká je pravděpodobnost, že se tak stane a pak skočit někam do menu a ještě tam něco opravovat. Tak jsem to dělal před 10-ti lety u DVD-RAM nahrávače. Chci kliknout a o nic se nestarat (a automaticky prodloužit čas třeba o 30 či 45 minut. (Do pěti minut prodloužení je zbytečně pět !!! možností). Disk je dostatečný, není důvod si neprodloužit každý pořad o 30 minut a už se o nic nestarat. Není důvod, proč by volby nemohli prodloužit ( třeba místo zbytečných sekundových přesahů). Po 22 hodině mám zkušenost, že je 30 min. posuv naprosto běžný. Jak píšu, občas oni to nestačí, tak jsme pro jistotu u starého Kaonu nastavili přesah cca 40 min a byl pokoj. A slovenské programy jsme nenahrávali. Jen české. Nějak třeba taky nevidím jak skočit pomocí kalendáře třeba o několik dnů dopředu a kliknutím naplánovat nahrávání (Tak to dělal starý Kaon). Vidím jen, že se musím několik zdlouhavých minut posouvat v časové ose, než se posunu třeba o ten týden. Ale třeba to někde je schované, ale intuitivně to nalézt nelze.
Odesláno 3. srpna 2015 9 let Letos už podruhé nám UPC nacpala do schránek reklamu tak, že trčela ven, aby každý kolemjdoucí zloděj viděl, kdo není doma. S tímhle přístupem jsou v našem domě vážně jediní. Všichni ostatní roznašeči letáků buď dají štůsek do regálku, který máme pro ten účel vedle schránek, nebo to házejí pěkně dovnitř.
Odesláno 3. srpna 2015 9 let UPC zcela jistě žádnou reklamu nikam necpe, prostě si zadá roznos reklamy někde u pošty nebo jinýho subjektu a ten to pak realizuje, takže nadávat jemu. Jinak stačí dát na schránku upozornění, že nechci reklamu a nic tam nechodí.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.