Odesláno 4. srpna 2015 9 let To je klasika, EPG je rozhašený každou chvíli. Akorát je otázkou, jestli je povinnost mít EPG funkční, resp. jestli je vůbec povinnost nějaký EPG mít.
Odesláno 16. srpna 2015 9 let Mně vadí přístup UPC natolik, že jsem rozhodnutá ukončit smlouvu, přestože vím o dvouměsíční výpovědní lhůtě. Po 7 letech mi byl vyměněn STB za "nový", který je ještě větší krám, než ten původní. Po týdnu přestal fungovat, resp. ani se nezapne (mám ho zapojený do zásuvky) a už pátý den se mi dostává stále stejné odpovědi, že "na problému se pracuje, věříme, že Vám nabídneme řešení v několika hodinách". Takto si kvalitní služby za nemalé peníze nepředstavuji.DS
Odesláno 16. srpna 2015 9 let Třeba proto, že se ten starý porouchal? Nebo proto, že jí naslibovali modré z nebe a nečekala, že to bude tak špatné? On totiž zdaleka ne každý klient UPC preventivně čte toto fórum.
Odesláno 16. srpna 2015 9 let UPC zcela jistě žádnou reklamu nikam necpe, prostě si zadá roznos reklamy někde u pošty nebo jinýho subjektu a ten to pak realizuje, takže nadávat jemu. kdo plati tisk letaku: UPC kdo plati roznos letaku: UPC koho sluzby se propaguji: UPC komu nadavat: .... ALE HLAVNE NE UPC, ONI ZA TO NEMUZOU, PROTOZE TO ROZNASI POSTA! pristup a chapani nekterejch lidi je nekdy fakt mimo:((
Odesláno 18. prosince 2015 9 let http://mobil.idnes.cz/je-k-vam-operator ... b_tech_LHR http://www.ctu.cz/cs/download/ochrana_s ... vy/upc.pdf Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Odesláno 9. března 2016 9 let Na UPC mi vadí, že i přes zákaz obtěžování "výhodnými nabídkami" dává mé telefonní číslo k dispozici dementům v nějakém call centru, aby mi mohli vnucovat dražší služby.
Odesláno 10. března 2016 9 let Tak proč jste s tím souhlasil? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.