Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno
  • Autor

Co to přesně znamená?

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno

Že UPC pro svoji zákaznickou linku nevyužívá rozsah vlastních čísel, ale čísel konkurence :D

Odesláno

1. Vadi mi nutnost zakoupeni nebo placeni najmu za dekodovaci modul. Vzdyt to neni muj problem jako platiciho zakaznika ze to chteji (museji) kodovat. Pronajem settopboxu beru - to je pro pripad ze namam svuj DVB-C tuner. Je to stejne jako u skilynku, platim koncesionarske popatky CT a pak si mam dokoupit za dalsi 3000 modul s kartou, nehlede na situaci na Liberecku kdy Radijokomunykace proste pokryti problemovych lokalit nebude resit a ti co tam ziji se povazuji za "pokryte", protoze tam preci vede elektrina...

2. To same u modemu. Kazdy pocitac ma rozhrani Ethernet. Proc mam platit instalaci a pronajem zarizeni ktere prevadi DOCSIS3 (mimochodem, videl uz nekdo toto rozhrani v pocitaci) na standartizovany Ethernet? Proc nemohou dodavat sluzby na celosvetove beznem rozhrani a nuti zakaznika financovat vlastni technologie.

3. ad1&2 Nerekl bych ani slovo kdyby tyto jejich technologie byly soucasti ceny sluzby. To je jako letistni taxy, palivove priplatky, poplatky za wc u letecke dopravy... Mne jako zakaznika zajima za kolik se dostanu z bodu a do bodu b. Navic firma ktera musi takto rozepisovat polozky aby zduvodnila cenu nebudi moc serioznosti...

p.s. Jinak jsem spise spokojeny zakaznik (95% spokojenost)

Odesláno

já bych zlepšil cenovou politiku :) vyřešit ve všeobecnejch podmínkách automatickej převod na výhodnější tarif a ne aby dneska měli lidi 20M za 800 nebo 15M za 600...

pak vůbec celkově výše cen je zvláštní... zatim co 120M+80 tv stanic vyjde na docela solidních 800 - 900, tak 10M net za 500 je trochu úlet a teď neberu v potaz, že si může zákazník individuálně snížit cenu, o tom drtivá většina lidí vůbec neví...

když pak na takový upc sídliště vlítne centrio s 15/15 za 250, a1m s 15/4 za 370 nebo netbox s 12/6 za 450, co si pak řekne klient, kterej upcčku platí za 20/1,5 celejch 800 nebo za 10/1 i s modemem 500? u konkurence dostane 3 až 6 měsíců zadarmo a pak bude platit stabilně míň, 40+% z takový lokality je do dvou měsíců pryč... do toho teda počítám i ty, co mají sice rozumnou cenu, ale de jim např. o upload apod...

jinak já byl s upc taky spokojenej (až na ten zoufalej upload), ceny sem měl rozumný :)

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

- Chybi nejaky balicek Kobmi (NET + TV) s 10 nebo 25 Mb internetem, o Kombi Klasik s 2 Mb internetem je maly zajem.

- Proc se nabizi internet 2,10 a 25 Mb s poplatkem za modem zvlast, kdyz neni mozne si poridit vlastni modem.

- Zavest moznost odkupu Handanu CV-5000

- Predelat a rozsirit a sjednotit administraci na Moje UPC a Registrace UPC,

pro priklad jak by to mohlo vypadat uvadim screeshot z administrace spolecnosti Netbox:

PS: pro Jack_6428> jeste nic nesepisuj a nikam nic neposilej, udelam to sam.

netbox_diagnostika.jpg.14b5fc4bb838355d533fef767aedae66.jpg

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

ještě taková drobnost, co bych zlepšil - zrušit ty kraviny typu 100 MB na email, 100 MB na ftp nebo jak to je, a naopak zavíst placenou doplňkovou službu ftp, samozřejmě za rozumný peníze a ne jako pevnou ip adresu :roll: pak by stačila jediná jednoduchá administrace pro klienty, kde by upravovali kontaktní údaje...

ta diagnostika přípojky by v případě upc stejně nefungovala, věrnostní program upc nemá, zprávy choděj na email a všechno ostatní je na webu...

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Mne asi nejvíce vadí, že při telefonickém ověřování FIRMY se domáhají rodného čísla, které vůbec nemají a ani mít nemůžou. Pokud se operátorovi snažíte vysvětlit, že firma rodné číslo mít nemůže tak vás pošle do prd***, že pokud rodné číslo FIRMY neřeknu tak to prostě položí.. Nejvtipnější je, že toto chcou i jen když přepojují někam dál a další operátor chce ověření znova a opět chce r.č. tak se mi zdá, že si UPC říká o razii z ÚOOU, protože jestli opravdu nějak archivují a získávají rodná čísla jednatelů firem tak mají pořádný problém.

Odesláno

Rodný číslo chtějí od statutárního orgánu firmy a myslím je to OK, protože jak jinak - aspoň nějak - ověřit, že jménem firmy skutečně mluví oprávněná osoba? Ale každopádně to vyžadujou jenom při úvodu, pak už ne. Během týdne jsem s nima telefonoval 3x a vždycky to tak bylo.

Odesláno

Bohužel to v pořádku není a je to pod obrovskýma pokutama, protože k tomu legálně nemohli nijak přijít a ani nemají souhlas s nakládánim s těmito údaji.

Nikdy jim nebylo rodné číslo poskytnuto a ani jim nebyl udělen souhlas, aby s ním jakkoli nakládali. Pokud to budou chtít i příště tak na ně už asi zavolám ÚOOU a uvidíme co se bude dít.

EDIT: Ověření se dá provádět, číslem smlouvy, nějakým heslem.. ale toto vpořádku rozhodně není

Odesláno

Souhlas se zpracováním osobních údajů je snad přímo součástí smlouvy nebo obchodních podmínek a pokud jde o rodný čísla, tak zrovna u statutárních orgánů firem jsou volně k dispozici na webu justice.cz u Obchodního rejstříku. Ale je pravda, že jistou vstřícnost by fa UPC nabízet mohla a kdo nechce sdělit RČ, tak ho odkázat třeba na písemnou formu s notářským ověřením...

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague