Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Ano, jsou přístupná, ale to nic nemění na tom, že upc není právo si jej stáhnout a dále s ním pracovat bez souhlasu, který nikdy nedostala a na tom, že souhlas skutečně nikdy upc nedostalo si trvám. Nikdy jim nebylo RČ v žádné smlouvě sděleno a ani s možností s ním jakkoli pracovat souhlaseno. Je zajímavé, že RČ nikdy žádná jiná firma nechtěla a ani nepotřebovala a to se jednalo o služby nesrovnatelně dražší a důležitější..

Záležitost jsem již konzultoval s právníky a podle jejich názoru tímto už upc překročilo všechny meze a vystavuje riziku poměrně znatelné pokuty i pro firmu velikosti UPC. Takže pokud je tu někdo z UPC tak doporučuju velmi, ale velmi rychle situaci napravit.

Odesláno

Ja nechapu proc chteji rodne cislo a ne cislo smlouvy, ktere si nikdo neopravneny nikde jen tak nezjisti.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Skoro bych řekl, že číslo smlouvy zná (oproti rodnýmu číslu) jenom zlomek lidí...

Odesláno
Ja nechapu proc chteji rodne cislo a ne cislo smlouvy, ktere si nikdo neopravneny nikde jen tak nezjisti.

Taky si myslím..

U společnosti, kde máme servery se ověřuje takto: zavolám a sdělím naše zákaznicé id, poté si osoba se kterou mluvím ověří, že jsem ze správné firmy a poté sdělím tajné heslo a je to! Bezpečný, rychlý a jednoduchý systém. Každý kdo zná heslo může řešit problémy :)

Odesláno

Ještě se učit nějaký další heslo (jakoby jich nebylo všude jak nasr......), to je vskutku geni(t)ální řešení :?

Odesláno

Yop je.. můžu si zvolit jaké chci což jsem asi nezmínil. A i kdyby ne tak pořád lepší než, aby nějaká pochybná firma (upc) zneučívala rodná čísla.

Odesláno

To bych teda rád věděl, jak se to všude dostupný RČ dá zneužít?! Nemluvě o tom, že když např. uzavíráš smlouvu s nějakým telekomunikačním operátorem, tak každej dealer, kterej s tebou sepisuje smlouvu, vidí tvoje RČ v občance (kterou musíš předložit) a nezřídka se dává i kopie OP (třeba firma Digi to vyžaduje). Zrovna tak každá firma s úvěrama, splátkovýma prodejema apod., tam taky všude cpeš OP. Podle mě je to humbuk pro nic, se samotným údajem o RČ nikdo nic nelegálního nevymyslí.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Musím UPC pochválit za relativně slušný internet, ale jinak jsou s nimi jen problémy:

- nekomunikují, pokud je větší problém není možné se dostat jinam než na zákaznické centrum, které problémy neřeší

- nemají dostatečnou odbornost, 7x mi vyměnili settopbox během 6 měsíců, místo toho aby mi dodali nebo doporučili galvanický oddělovač v ceně 300Kč.

- v případě poruchy není možný žádný postih za nedodání služeb

- jejich služby jsou předražené a neodpovídají dodávané kvalitě

- settopboxy jsou mizerné a často padají

- mám u nich teď slušnou cenu, ale pokud by zvyšovali ceny, tak odhlásím TV a nechám jen internet

- telefon mají v balíčku s internetem předražený, levněji se dá sehnat v podobě VoIP přes SIP

- v poslední době mi programy dost kostičkují

Odesláno

Jestli máš možnost lepší TV služby, tak neváhej. Ale myslím si, že adekvátní náhrada se bude těžko shánět. Už kvůli možnosti mít až 4 zařízení za jeden měsíční paušál.

Výpadky signálu vyřeš s nějakým technikem, který má technické prostředky k zjištění závad(y), ovšem mnohdy bývá problém u samotného účastníka, který používá různé levné účastnické šňůry, pochybné rozbočovače a další komponenty, které se hodí akorát na smetiště, ale rozhodně ne ke kabelovce.

VoIP je zcela jistě výhodnější při volání na mobily. Pokud jde o volání na pevnou linku, tak se dá říct, že s využitím tarifu např. Telefon 50 (100 volných minut na pevnou) se člověk dostane na stejnou úroveň. Navíc je volání v síti UPC grátis.

• po 4 týdnech...
Odesláno

1. komunikace na telefon = špatná, drahá

2. odborná rada - máte špatnou kabeláž=nepomůže to s problémem-ohraná písnička

3. nový setobox s vadným DO-jak to mohou distribuovat zákazníkům, když je tento problém znám

4. setobox KAON = mizerný přístroj

5. dotazníková komunikace = nedostatečná

6. vyřízení poždavků = nedostatečné

7. celková nespokojenost s přístupem k zákazníkovi

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague