Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Standa: Jaký typ příspěvků by sis představoval pod tímhle nadpisem? - Co vám na UPC vadí? Co a jak byste zlepšili?

Že nikomu nic nevadí?

Odesláno

Ano beru takovéto příspěvky, mám asi štěstí, ale většinu z výše uvedených problémů nemám a tudíš je nemusím řešit. To že někdy dojde k výpadku se stává běžně i jinde, a svět se proto nesboří. (moje babička na to říká "jak jste bez toho vašeho internetu vlastně žili před 10 - 15 lety" a má pravdu, šlo to)

Ale pokud je někdo takto nespokojený, tak může přeci jít jinam. Tam se třeba bude citit lépe.

Pro zajímavost, známá si postavila barák na Praze 9 (Prosek na dohled cca 600m vzduchem), snažili jsme se ji zařídit internet:

- O2 na konci vedení max 2Mbps

- tři nebo čtyři "WIFI" poskytovatelé dušující se připojením skoro kdekoli na Praze 9 po sdělení adresy odmítli připojení

- nakonec jeden poskytovatel našel - připojovací poplatek 2000,- smlouva na 1 rok a po zapojení to chodilo 500 kbps - reklamace - problémy s volným pásmem, nakonec to běhá kolem 15 Mbps (smlouva na max 30 Mbps). Dříve před stěhováním měla UPC a neměla jediný problém, pouze pokud v Letňanech pravidelně při stavbě křižovatky u Teska nepřekopávali kabel a nešla celá oblast, Zkoušela volat na UPC - vzdálenost k síti cca 150 m. Buhužel, asi nepůjde připojit.

Prostě je to tak, že někde jsou problémy a někde nejsou. Pokud nejsem spokojen s jedním, můžu být spokojen s druhým. Ale pouze nadávat nemá smysl. Prostě to chce něco udělat k prospěchu svému. Nepomohou reklamace, tak jdu jinam.

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Budu doplňovat:

-- písemný kontakt pouze přes webový formulář - jaký písemný kontak bys chtěl?

-- nelze získat přímý kontakt na jakoukoli zodpovědnou osobu - - koho myslíš zodpovědnou osobou? Technického ředitele? Technika co má na starosti sítě / hlavní stanice? Finančního ředitele? Obchodního ředitele?

-- operátoři na infolince nemají dostatečnou kvalifikaci k řešení technických problémů - nemohu posoudit, zatím všechny moje problémy byli schopni odstranit nebo mi poradit jak je odstranit

-- placená linka pro hlášení závad, platba za čekání na spojení s operátorem Představoval jsi si zelenou linku? většina operátorů má volání na zákaznickou linku ve své síti zdarma - stejně tak to má i UPC

-- na infolince se nikdo dlouhou dobu nehlásí, impulsy vesele naskakují - pokud jsem volal na zákaznickou linku, tak mi to hlásilo kolikátý jsem v pořadí

-- opakované ověřování osobních údajů a čísla smlouvy při kontaktu se zákaznickým centrem -a jak by jsi si to představoval? Prosím vás to jsem zase já co jsem Vám včera volal a že jsem mluvil s někým jiným, to je jedno

-- preferování pouze nových zákazníků, pohrdání a arogance k dlouhodobým klientům - ano máš pravdu, ale to je problém všech TELCO operátorů

-- nedostatečné informování zákazníků - asi mám štěstí, občas mi chodí emailem i poštou informace

-- podivné praktiky při ukončování smlouvy a způsob vracení pronajatých zařízení - pokud někdo po ukončení smlouvy nevrátí zařízení a pak na něj příjde "exekutor" tak to je opravdu podivná praktika ukončování smluv

-- předávání osobních údajů (tel. číslo) dalším subjektům bez souhlasu zákazníka - nesetkal jsem se s tím, ale mohou to mít na svědomí obchodní zástupci, pracující pro několik firem najednou(to ovšem UPC neomlouvá - měli by si to ohlídat)

-- nepořádek v platbách a adresách zákazníků - nesetkal jsem se s tím

-- omezování rychlosti na určitých portech - opět jsem se s tim nesetkal

-- nízká rychlost uploadu - dána technologií DOCIS

-- relativně vysoké ceny - budeme nespokojení, i když to budou dávat za 1/2 současné ceny, a budou se objevovat návody jak dostat slevu. Pokud se podívám na nabídku ve svém okolí, tak je nabídka UPC na cena/služba dobrá

-- poměrně časté výpadky internetu, neochota řešit nefunkční službu přiměřenou finanční kompenzací - co je častý výpadek služby? co je přiměřená finanční kompenzace? kdo určí, že chyba je na straně UPC a nezpůsobuje si ji zákazník sám aby dostal "přiměřenou" slevu

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

".....-- placená linka pro hlášení závad, platba za čekání na spojení s operátorem Představoval jsi si zelenou linku? většina operátorů má volání na zákaznickou linku ve své síti zdarma - stejně tak to má i UPC....."

Ktery jiny operator? Kdyz volam na O2, tak volam pres 0800. To musi mit snad clovek doma telefon od vsech operatoru, kteri existuji? Ano, predstavoval bych si zelenou linku.

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
Odesláno

K čemu zelená linka, když klient UPC, využívající telefon (což může za 1Kč snad každý), se dovolá zadarmo? Akorát by tu linku blokovali úchyláci, kteří nemohou UPC vystát a volali by tam, zatímco klient UPC by čekal o to déle na spojení.

A je celkem logické mít telefon od poskytovatele služby, přičemž od dalších operátorů, které nevyužívám, telefon nepotřebuji a neřeším ho.

Odesláno

V dnesni dobe je logicke nemit zadnou pevnou linku, maximalne mobil.

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
Odesláno

V dnešní době je právě logické mít pevnou linku, např. nějakého VoIP providera, protože volat za 1,59Kč do mobilních sítí a s tarifikací 1+1 (Odorik) je sakra rozdíl oproti zlodějským cenám u mobilních operátorů.

Telefon od UPC za tu zmiňovanou 1 korunu měsíčně pak nepochybně utáhne i odpůrce pevných linek :-)

Odesláno
Telefon od UPC za tu zmiňovanou 1 korunu měsíčně pak nepochybně utáhne i odpůrce pevných linek

cena 1 + 10 za pronajem telefonu cena je bez dph

Odesláno

Ono by to chtělo napsat celé, ne jenom část. Cena 1+10 je za pronájem bezdrátového telefonu, 1+1 za pronájem drátového a 1+0 pokud máš telefon vlastní :wink:

Odesláno

Je krásné jak někteří tady dokolečka vychvalují "pevný" telefon od UPC.

Takový telefon je při kompletním výpadku služeb zcela na nic. Opakovaně se mi stalo, že nešla TV (analog i digital), internet a ejhle ani slavný telefon od UPC.

Takže pak pomůže cizí WiFi nebo mobilní telefon s datovými službami. :)

Navíc dávat jako přednost cenu 1,- Kč bez DPH, která platí jen 12 měsíců je nemoudré. Když ji včas nezměníte na Kredit 50 a víc nebo neuhádáte další rok za korunu, tak platíte krásných 222,-

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague