Návštěvník Ladron Odesláno 19. ledna 2012 Sdílet Odesláno 19. ledna 2012 Moc by mě zajímalo, jak dlouho vám trvalo, než vám zprovoznili (přepnuli) tarif z A na B ... já už čekám 10tý den.. asi 50telefonátů a stále jsem se nedostal k jakémukoliv výsledku... čekal tu někdo delší dobu ? Jaké podniknout kroky ? děkuji moc... Prý se čeká na zaevidování mé smlouvy, což z nějakýho důvodu musí udělat někdo na UPC ručně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 19. ledna 2012 Sdílet Odesláno 19. ledna 2012 Tohle uz se zde resilo nekolikrat, treba zde: viewtopic.php?f=7&t=3743 Bohuzel nezbyva nez cekat. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník zby Odesláno 19. ledna 2012 Sdílet Odesláno 19. ledna 2012 Dnes jsem přecházel z FIBER POWER 30 na KOMBI KOMFORT. Technik vyměnil modem a do jedné hodiny vše fungovalo v plné rychlosti. Takže pokud nejsou žádné potíže, tak to jde velmi rychle. Bohužel občas se nejspíše vyskytnou i problémy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ladron Odesláno 24. ledna 2012 Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 Tak dnes je tomu 14 dní a stále nic.. kdyby každá firma fungovala jako UPC ... tak sou všechny v prdeli.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 24. ledna 2012 Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 Tak to u je vazne k zamysleni, jestli jsou ti lidi tam tak neschopni, nebo maji tak spatnej system, za ani za 2 tydny nejsou schopni rozbehat takovou prkotinu. Normalne jim napis ultimatum, budto to do druheho dne pojede , nebo davam vypoved, jinak to asi nepujde. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homberg Odesláno 24. ledna 2012 Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 Jake mesto, lokalita..? Citovat Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ladron Odesláno 24. ledna 2012 Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 Brno, ulice Grohova Dnes tam budu asi po 150té volat.. jsem zvědav co mě řeknou tentokrát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ladron Odesláno 30. ledna 2012 Sdílet Odesláno 30. ledna 2012 Dnes je to 20dní tedy 3 týdny. Vivat UPC! Už se tomu směju pánové.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 30. ledna 2012 Sdílet Odesláno 30. ledna 2012 Jo, to chce brat s humorem, nic jinyho stejne nepomuze Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník gew Odesláno 30. ledna 2012 Sdílet Odesláno 30. ledna 2012 Si děláš srandu, žejo, Slambe? Jak můžeš brát s humorem neschopnost během tří týdnů kliknout párkrát myší? Proč se to dopr.. v UPC systémově neřeší? Tohle se mi stát, tak jim vzteky roztřískám nejbližší kiosek. Mimochodem chci taky přejít na nový balíček, protože se teď dobrovolně okrádám. Ale radši se budu dál okrádat, než být několik týdnů bez připojení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.