Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Zkus resetovat mode, treba to pomuze.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Pánové, ode dneška by mě měl jet net komfort kombi plus tedy 100 či 120mbit ted sám nevim jak to maj... nicméě max co sem schopnej sosat z FTP upc je 4,7mb/s je to v pořádku ? myslím si že je to málo :)

Odesláno

No malo to je, 4.7 MB x 8 = 37.6 Mb coz ma do 120 Mb daleko, zkus to zmerit zitra rano, nebo odpoledne, ted vecer je sit dost vytizena.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Brno
Odesláno

zkus měřit z jinýho ftp - mirror.karneval.cz, ftp.upc.cz, ftp.zcu.cz, pokud bude výsledek +/- stejnej, někde asi bude chyba :?

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno
  • Autor

Tak nechci to zakřiknout,ale po zásahů techniků a po zdvojnásobení kapacity download kanalů ze 4 na 8 to vypadá,že je to OK : http://speedtest.net/result/1749307613.png :D

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Základní STB Vodafone + CA
  • Brno-Líšeň
Odesláno

tak já se vysr*l na wifi co mam z modemu a natahl utp kabel a vše vyřešeno http://www.speedtest.net/result/1760214626.png lokalita Brno Vinohrady - Bzenecká jo a mám 25M tarif

Odesláno

No jo, Vinohrady to je mrak bytu a take mrak wifin, takze tam to muze byt uz pekne zarusne, pak je nutne s tim experimentovat a najit nejaky pouzitelny volny kanal.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Brno
Odesláno

Ahoj,

Brno-Žabovřesky mi jede už dva dny 13kB/s :oops: Video online nepřichází v úvahu a stahování trvá desetkrát déle. Dnes dopoledne to pro jistotu nešlo vubec a minulý měsíc to uplně vypadlo na den a půl. Už jsem z toho UPC na nervy, jsou vážně hanební, pořád nějakej problém.

Odesláno

tarif 25Mb, nie som moc spokojný s pripojením, len mám obmedzené možnosti.. rýchlosť sa v priemere pohybuje asi na polovici, čo by mi až tak nevadilo, skôr ma hnevajú vyššie pingy..

lokalita Brno-Královo pole, ul. Herčíková

test: 16.2.2012, 23:00

1777742277.png

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague