Odesláno 20. dubna 2012 13 let Hmm, tak mně v UL nešly ani v prosinci, ani v lednu, ani teď a žádná akce k narozeninám se taky nekonala (měl jsem je právě v prosinci). Ach jo. Ještě že tam prdlajs dávaj
Odesláno 20. dubna 2012 13 let Mi minuly tyden prisel email s pranim k narozkam, a ze mi Filmboxy pojedou mesic...sice jedou, ale neni na nich co k videni. Vzdycky mrknu do EPG, a je tam starou belu. To si klidne mohli nechat. Upraveno 21. dubna 2012 12 let uživatelem Návštěvník - - - CA modul OVA
Odesláno 21. dubna 2012 12 let Mně stále jedou všechny Filmboxy zdarma už čtvrt roku... Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 21. dubna 2012 12 let Co se tyka me tak mam startr+darwin za 150,-Kc(lokalita Praha) a jede mi navic Vsechny hudebni programy,Discovery World,Discovery Science,Discovery Travel and Living ,CS film,FLN a Filmbox
Odesláno 21. dubna 2012 12 let Susedovi to taky hraje zahadne - STB hraje jenom Standard, ale karta v TV hraje komplet vse...jako by byla prirazena na nejakou jinou smlouvu/osobu - - - CA modul OVA
Odesláno 21. dubna 2012 12 let Hudebni kanaly budu mit ted v kvetnu 2 roky a ten zbytek mam od listopadu 2011
Odesláno 21. dubna 2012 12 let Co se tyka me tak mam startr+darwin za 150,-Kc(lokalita Praha) a jede mi navic Vsechny hudebni programy,Discovery World,Discovery Science,Discovery Travel and Living ,CS film,FLN a Filmbox Odkedy má české UPC Discovery Science a World? Na stránke to nevidím.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.