Slamb Odesláno 31. ledna 2012 Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Jenom jestli by jsi mi vysvětlil proč se musí stahovat více souborů najednou? Ono se to samo nevyšplhá na maximální rychlost? většinou mají servery omezenou rychlost na stahování jednoho souboru nejspíš proto, aby nějakej maník sosáním jednoho souboru nevycucnul celou kapacitu... ale když si jich tahá víc, stejně se na maximální rychlost dá dostat... asi se přitom spoléhá na to, že uživatel bude tahat míň souborů nebo to má zajistit určitou quality of service když se tahá jeden soubor, stačí menší rychlost, než když se jich tahá víc... jinak teda výsledky slabota, ale nejlepší je stejně měřit přes ftp... je zajímavý, že upc na speedtestu docela exceluje, některejm isp to ukazuje klidně o 10+ Mb/s míň, ale zase dosahujou lepších hodnot na rychlost.cz a podobnejch měřácích... a když už se cucá z ftp, je lepší přes ftp klienta filezilla, ty prohlížeče sou taky každej jinej... např. sem zjistil, že na speedtestu dosahuje nejlepší odezvy explorer, na větší stahování je zase lepší firefox, ten tahá stabilní rychlostí bez výkyvů (např. 15,8/15,9/15,8/15,9 MB/s), zatim co chrome dosahuje stejný průměrný rychlosti s docela hrbolatou křivkou (např. 15,0/16,1/16,2/14,9 MB/s)... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 31. ledna 2012 Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 No me se zda ze nektery prohlizece ty hodnoty prumerujou v case(treba Opera), takze nemusis vzdy videt okamzitou aktualni hodnotu, nejlepsi je opravdu pouzit primo FTP klienta, ja pouzivam Total Commander. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vojteew Odesláno 1. února 2012 Sdílet Odesláno 1. února 2012 Jen dotaz. To jako při stahování jednoho souboru nevystoupe internet na moji max rychlost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 1. února 2012 Sdílet Odesláno 1. února 2012 no na 120 vážně ne... ale tak třeba uloz.to někdy v noci jede docela svižně, protože placený účty neomezujou, ale přes den je to trága... záleží na serveru Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vojteew Odesláno 1. února 2012 Sdílet Odesláno 1. února 2012 Jen dotaz. To jako při stahování jednoho souboru nevystoupe internet na moji max rychlost? No víte hoši já jsem uplně slepej. Já jsem nepřepl na druhou stránku a tak jsem myslel že jste neodpověděli, tak jsem to napsal znova. :oops: Jinak snad ten internet bude šlapat jak má, no. ještě to budu testovat a pak uvidím. Jenom ten steam by mohl přidat. Zatím diki. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 9. února 2012 Sdílet Odesláno 9. února 2012 Chci se zeptat, proč mám vysoký Ping 20ms? Vždycky jsem měl pod 10, ale poslední měsíc se ten internet vleče, i když rychlost stahování mi to ukazuje v pořádku (25Mbps). Souvisí to s tím problémem v Brně? Lokalita Praha. Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 9. února 2012 Sdílet Odesláno 9. února 2012 Já mám ping 125 ms, nebo 35?, nebo 6 ms? (NY, London, Plzeň). Tím chci říct, 20 ms kam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 9. února 2012 Sdílet Odesláno 9. února 2012 20ms mi naměří speedtest... všechny stránky se načítaj pomalu, přitom stahování jde rychle normálně. Zkoušel jsem i jinej prohlížeč, ale stejnej výsledek. Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 9. února 2012 Sdílet Odesláno 9. února 2012 Ahjo, můžeš pingat, čili měřit odezvu mezi svým a nějakým vzáleným počítačem. Doba odezvy a ztrátovost jednotlivých vyslaných paketů závisí na vzdálenosti, kvalitě momentálního spojení atd., propojení mezi oběma počítači se vždy nastaví víceméně náhodně podle momentální situace. Já mívám ping do Prahy obvykle 10 ms, do Plzně i méně, do Londýna obvykle 35 ms a za velkou louži 100-200 ms. Server, na který pingáš, se ve speedtestu nastavuje automaticky (jak nevím), nebo si jej volíš z dalších světových serverů. Proto Tvá informace, že máš ping 20 ms je nedostatečná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 9. února 2012 Sdílet Odesláno 9. února 2012 Namisto pingu na speedtestu radeji zkus test pres program WinMTR, vice zde: viewtopic.php?f=10&t=3852&p=55789&hilit=winmtr#p55789 Mimochodem nahral jsem speedtest mini i primo sem na server kde bezi UPCzone, tak ho vyzkousejte a napsite vysledky, ale radsi je moc neberte vazne, protoze tento server asi na takoveto testovani hlavne pri velkych rychlostech staveny nebude. Test naleznete zde: http://www.upczone.cz/speedtest/ Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.