Jack_6428 Odesláno 9. února 2012 Sdílet Odesláno 9. února 2012 Někde problém ale určitě je a troufám si tvrdit, že není u mě. Doteď mi vše fungovalo normálně, ale poslední měsíc se jakákoliv stránka načítá dlouho (přes 10 vteřin) a někdy se nenačtě vůbec. Když ale dám stahovat z FTP UPC nebo z RS, rychlost stahování je v pořádku a téměř vždy dosáhne maxima. Rychlost uploadu podle speedtestu taky vypadá v pořádku. Netuším, kde je chyba, ale vzhledem k tomu, že si na pomalejší internet poslední dobou stěžuje tolik lidí, asi nebude příčina u mě. Jo a využívám WiFi od UPC. Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 9. února 2012 Sdílet Odesláno 9. února 2012 No mozna by to chtelo zkusit bez wifi pekne po kabelu, je mozny ze tam mas ruseni. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 10. února 2012 Sdílet Odesláno 10. února 2012 http://www.upczone.cz/speedtest/ tyhle mini speedtesty sou na prd, dá se na nich měřit jenom jednou, pak to chce refresh nebo přesměrování na originální speedtest stahování to ukazuje max. kolem 20 Mb/s, odesílání je ok... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 10. února 2012 Sdílet Odesláno 10. února 2012 To bude tím, že máš 120Mbit. Já mám jen 60Mbit a stahoval jsem taky poloviční rychlostí proti tobě. To je 10Mbit/s. Upload je správně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 10. února 2012 Sdílet Odesláno 10. února 2012 testoval sem to na netu 90/90 a výsledky byly 20/90 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 10. února 2012 Sdílet Odesláno 10. února 2012 Diky, oni zrejme maji pres HTTP protokol omezeni na stahovani, pres FTP to pry jede naplno, zkusim udelat FTP ucet. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 10. února 2012 Sdílet Odesláno 10. února 2012 Vždycky mi to ve FF napíše "vypršel čas spojení" Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 10. února 2012 Sdílet Odesláno 10. února 2012 tak už sem taky na 10Mb/s stahování Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 10. února 2012 Sdílet Odesláno 10. února 2012 Slambe, nestraš! Pokud si to někdo přečte, tak určitě nebude číst těch x postů nad tebou a bude si myslet, že to má UPC rozbité, a "tvoje 120" (netuším co by to bylo 90/90) jede jen 10Mbit/s. Pozor závada není na lince, ale zřejmě na měřáku jak psal Tomus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vojteew Odesláno 11. února 2012 Sdílet Odesláno 11. února 2012 Jsem tu zas. Speed test mi ukáže správnou rychlost 60Mb/s, ale když začnu stahovat např. na Steam, Sharerapid tak to vytáhne maximálně 30. A to jsou ty server stavěné a hodně větší zátěž. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Vypadá to tak že od UPC odstoupím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.