Slamb Odesláno 11. února 2012 Sdílet Odesláno 11. února 2012 si se vážně zbláznil, ne? ty servery sice dokážou přenášet daleko větší rychlostí, řek bych, že minimálně 1 Gb/s to bude, ale myslíš, že seš na světě sám? obzvlášť tyhle laciný napodobeniny rapidsharu větší rychlost nejsou schopný dodávat, protože mají prostě málo mirrorů... tebe bych chtěl mít doma ale ruku na srdce, i ten rapidshare už stojí za bačkoru, jak už nikoho nijak neomezuje... dřív to s premkem frčelo klidně 100 Mb/s, ale dneska se ta rychlost dělí rovnym dílem mezi všechny uživatele... na druhou stranu kdyby to stejně jako rapidshare praktikoval každej lojza s FTPčkem, tak cucáš 1 KB/s a seš rád kup si premko na uloz.to, kup si premko na czshare.com a na pokusy typu sharerapid se vykašli... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JimBo Odesláno 15. února 2012 Sdílet Odesláno 15. února 2012 Share-Rapid bych neodsuzoval. Já z jednoho souboru v pohodě dostanu svých 62Mb/s (7,7MB/s). U něj problém není. A občas dělám ReUpload z S-R na RS (používám remote upload) A odhadem zvládne i 500Mb/s na jeden soubor. (1GB soubor trvá cca 15 sekund) To s rapidem mám teď problémy. Ať s Premium, nebo bez... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 15. února 2012 Sdílet Odesláno 15. února 2012 upload je něco úplně jinýho než download přece, ten valí skoro všude naplno... zároveň ani neřikám, že se občas nepoštěstí stahovat trochu svižnějc Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. března 2012 Sdílet Odesláno 11. března 2012 Zdravim, máte někdo problém s rychlostí ze zahraničí? Jakmile stahuju např. z USA (download.com etc.) tak jsem na dost bídných rychlostech.. Např. http://evernote.s3.amazonaws.com/win4/p ... 3.6131.exe <20kB/s (USA, Seattle) je to S3 od amazonu. Lokalita Brno. Tarif je tuším ten základní 25.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 11. března 2012 Sdílet Odesláno 11. března 2012 Tak ten zmineny soubor me take bezi okolo 20 kB/s. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. března 2012 Sdílet Odesláno 11. března 2012 Borec s kyslíkem z Bílovic prý 700 kB/s max. Kamarád s UPC o pár ulic taky pod 20... ještě koment od dalšího kamaráda co hraje wow: hej tak dnes ohlasili dva lidi v guilde ze maj sileny lagy, a oba maj UPC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 11. března 2012 Sdílet Odesláno 11. března 2012 UPC nějakej problém má, ale asi neví jaký. Jinak by mi to tak už týdny nelagovalo. Psal jsem to sem snad stokrát, ale asi zbytečně. Rychlost down/up je v pořádku, ale načítání stránek nesmírně pomalé. Žádný spam nebo vir v PC nemám. Co naděláme... Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 11. března 2012 Sdílet Odesláno 11. března 2012 slabota... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. března 2012 Sdílet Odesláno 14. března 2012 taky to mam nejake zdechle asi pomali prechod na ipv 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.