Odesláno 7. února 2012 13 let Tak to je divné, jelikož z jedné strany šel zastrčit úplně krásně a když jsem zkoušel ho otočit, podařilo se mi zasunout tak 1cm a to hooodně z tuha, tak sem toho raději nechal, nebudu přeci cpát něco, co tam nejde, abych nezničil jak slot, tak modul.
Odesláno 7. února 2012 13 let Radsi zadne nasili, uz tu byl i expret, ktery tim ulomil kontakty v CI slotu, hlavne zasouvat pri vypnute TV ! A pokud tu nekdo mate TV Samsung, tak mu radeji poradte. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 7. února 2012 13 let Je to tuším předpředloňský model, zkus se poptat tady, http://www.tvfreak.cz/forum/forumdisplay.php?f=41. Při zasouvání do konektoru je samozřejmě nutno překonat jistá odpor, těch kontaktů je tam dost, ale radši se zeptej...
Odesláno 7. února 2012 13 let Tak jsem si byl dneska na poště pro CAM modul a TV Sony KDL-24EX320 nezobrazuje žádnou hlášku jako je zde uvedená.
Odesláno 7. února 2012 13 let Jenom mne ted tak napadlo - ti, kterym naskakuje ta hlaska na obrazovce, vypinate tu TV ze zasuvky, nebo ji nechavate Stand-by..? - - - CA modul OVA
Odesláno 7. února 2012 13 let A co se může stát, když to dělám za chodu? Zkoušel jsem tedy vždy obě varianty, ale v "návodu" k CAM se píše, že je jedno, jestli je to za chodu nebo ne, tak jsem to víceméně neřešil. PS: vypnutou tv se myslí stand-by nebo jakozě úplné odpojení od sítě?
Odesláno 7. února 2012 13 let A co se může stát, když to dělám za chodu? Zkoušel jsem tedy vždy obě varianty, ale v "návodu" k CAM se píše, že je jedno, jestli je to za chodu nebo ne, tak jsem to víceméně neřešil. PS: vypnutou tv se myslí stand-by nebo jakozě úplné odpojení od sítě? Stand-by by snad melo stacit, tyhle obvody pocitam ze pod proudem nebudou, kdyz budes manipulovat modulem za chodu televizoru, tak hrozi ze modul odpalis, coz uz se i stalo. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.