Přejít na obsah

Nový zákazník upc a 3TV v domácnosti

Doporučené příspěvky

Návštěvník rosswell

Může mi někdo schopný odpovědět na dotaz ohledně zapojení 3 Tv v domácnosti?všechny TV mají CI slot na karty,všechny TV nejsou starší než 3roky,2xLG a 1xSamsung.Jde mi o to že nechci žádný settobox,zbytečně budu platit 3 nájmy těch krabiček?pujde to když si zakoupím tyto karty viz odkaz

http://www.dvb-c-shop.cz/produkty-pro-zakazniky-upc/ca-modul-conax-cas7/technicrypt-cxv.htm

Jen mě zajímá jestli je možné to takhle provést nebo mužete mi dát nějakou jinou radu?Jelikož se budu za 14 dní stěhovat chtěl bych to do té doby dát do kupy!!!díky moc

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/3149-nov%C3%BD-z%C3%A1kazn%C3%ADk-upc-a-3tv-v-dom%C3%A1cnosti/
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník rosswell

Takže až udělám objednávku přes net tak se u mě doma zastaví technik dá mi do kupy internet a potom si mužu požádat o ty karty?Poradí mi v tom i ten technik?díky za rady

Jak budeš mít číslo smlouvy u UPC, tak můžeš objednávat v e shopu. Do té doby máš smůlu. Pak máš ještě možnost si ty moduly od UPC pronajmout a to by ti je pak mohl přinést technik při instalaci

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Návštěvník Kulombo

Zkusil bych napsat výrobci, když se dívám na specifikace tohoto modelu v zahraničí, tak DVB-C umí (viz. zde)

Můžeš si to ověřit, když přepneš TV na zemi Finsko, Švédsko nebo Německo, jestli se ti možnost nalazení DVB-C zpřístupní.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...