Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Může mi někdo schopný odpovědět na dotaz ohledně zapojení 3 Tv v domácnosti?všechny TV mají CI slot na karty,všechny TV nejsou starší než 3roky,2xLG a 1xSamsung.Jde mi o to že nechci žádný settobox,zbytečně budu platit 3 nájmy těch krabiček?pujde to když si zakoupím tyto karty viz odkaz

http://www.dvb-c-shop.cz/produkty-pro-zakazniky-upc/ca-modul-conax-cas7/technicrypt-cxv.htm

Jen mě zajímá jestli je možné to takhle provést nebo mužete mi dát nějakou jinou radu?Jelikož se budu za 14 dní stěhovat chtěl bych to do té doby dát do kupy!!!díky moc

Odesláno

Mělo by to jít, ale nejdříve musíš mít uzavřenou smlouvu s UPC, pak teprve ti z Licy pošlou moduly

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Takže až udělám objednávku přes net tak se u mě doma zastaví technik dá mi do kupy internet a potom si mužu požádat o ty karty?Poradí mi v tom i ten technik?díky za rady

Odesláno

Jak budeš mít číslo smlouvy u UPC, tak můžeš objednávat v e shopu. Do té doby máš smůlu. Pak máš ještě možnost si ty moduly od UPC pronajmout a to by ti je pak mohl přinést technik při instalaci

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Ale to, že má TV CI slot neznamená, že umí DVB-C. U 3 roky starého modelu bych si to pro jistotu ověřil, tehdy to ještě standard nebyl.

Odesláno

Ten nejstarší samsung to má viz.

http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=1051K5000000000OYY

Odesláno

Ale teď jsem si našel že LG 47LX9500 to nemá což bude asi problém:-(

Odesláno

Tak tam jedině settopbox

Odesláno

To nevím na co v LG mysleli když to vyráběli:-)televize za 45000 a musí mít settobox to je k pláči:-)

Odesláno

Zkusil bych napsat výrobci, když se dívám na specifikace tohoto modelu v zahraničí, tak DVB-C umí (viz. zde)

Můžeš si to ověřit, když přepneš TV na zemi Finsko, Švédsko nebo Německo, jestli se ti možnost nalazení DVB-C zpřístupní.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague