Návštěvník crapper Odesláno 4. února 2012 Sdílet Odesláno 4. února 2012 Zdravím nyní máme od UPC interrnet Power 10, TV asi starter (STB 1x ten zakladní a 1x Hadan CV-6000) a telefon za Kredit 50 celkem platíme 800kč měsíčně což už máme hodně dlouho, proto jsem si vybral balíček KOMBI KOMFORT, ale není my dost jasná cena. Kolik budu platit pokud budu mít balíček KOMBI KOMFORT k tomu Hadan CV-6000, Modem ED3, a telefon Kredit 50 (1.rok 1kč). Místo jednoho zakladního STB si zakoupim CA modul a chci se zeptat jestli jde zakoupit i ten modem nebo Hadan CV-6000 a počítám strávně že pokud si k tomu nechám i ten telefon vyhnu se poplatku 650kč za vyměnu modemu? Díky z těch jejich ceníků jsem totálně mimo všude něco jinýho samý změny, kdo se v tom má vyznat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 4. února 2012 Sdílet Odesláno 4. února 2012 cena služeb komfort a fp60 je 650, kredit 50 je za 50, tj. za služby 700... teď si k tomu přičti zařízení dle vlastního výběru mdm: 50 / 1300 ca modul: 50 / 1000 wifi mdm: 70 stb: 50 hdpvr: 100 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník crapper Odesláno 4. února 2012 Sdílet Odesláno 4. února 2012 Díky a za ten CV-6000 to je 50(podle stránek UPC) nebo 100(tady) nebo 150(ceník) Modem teda můžu koupit za 1300 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 4. února 2012 Sdílet Odesláno 4. února 2012 cv-6000 k novejm službám nejde, takže buď stb, hdpvr nebo ca modul... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník crapper Odesláno 4. února 2012 Sdílet Odesláno 4. února 2012 No to je pakárna takže ten zase bude za rok za 150 a navíc - V případě výměny DVR a HD za HD PVR je účtován poplatek 302,52 Kč. Poplatek zahrnuje výměnu přijímačů, připojení nového přijímače a naladění, potvrzení převzetí původního přijímače včetně příslušenství a odvoz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 4. února 2012 Sdílet Odesláno 4. února 2012 Jestli nepotrebujes STB s HD, tak si radsi zkus domluvit ponechani stavajiciho STB CV-6000, pac Kaon je oproti Handanovy nic moc. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník crapper Odesláno 4. února 2012 Sdílet Odesláno 4. února 2012 Nepotřebuji jde jen o nahrávání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník zby Odesláno 4. února 2012 Sdílet Odesláno 4. února 2012 cv-6000 k novejm službám nejde, takže buď stb, hdpvr nebo ca modul... Proč by neměl jít? Já jsem přešel z původního STANDARDu na balíček KOMBI KOMFORT a cv-7000HD jsem si bez problémů ponechal. To samé bude u cv-6000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 4. února 2012 Sdílet Odesláno 4. února 2012 jestli de, tak za plnou palbu 150 a to se vyplatí Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník zby Odesláno 4. února 2012 Sdílet Odesláno 4. února 2012 Nevím, jak je to konkrétně u cv6000, ale za tu 7000 jsem do teď platil 150 Kč, takže se pro mne nyní nic nezměnilo (očekávám, že cena pronájmu u cv6000 zůstane po změně na balíček stejná, jako má zákazník nyní). Nehledě na to že na pronájem Kaonu je snížená cena pouze prvních 12 měsíců, pak je to taky 150 Kč. A v neposlední řadě jsem s Handanem spokojený mnohem více, než co jsem četl zkušenosti majitelů Kaonů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.