Slamb Odesláno 4. února 2012 Sdílet Odesláno 4. února 2012 standardní cena DVR a HD boxu je 150 kč, pokud klient nevyužívá nějakou zvýhodněnou nabídku... jakmile původní služby změní na nový, zvýhodněná nabídka na DVR a HD box končí a platí plnou cenu... standardní cena HDPVR boxu je 150 kč u samostatnejch služeb, u balíčků 100 kč... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník crapper Odesláno 4. února 2012 Sdílet Odesláno 4. února 2012 Takže u balíčku kombi komfort bych měl platit za hdpvr 100kč, na UPC je že je prvních 12 měsíců za 100 a pak za 150 (to teď nevim kde jsem tam našel ale našel ) a v ceníku je zase 150. a jestě se chci zeptat jak koupit ten modem od UPC nikde jsem to u nich nenašel ani na dvb-c-shop.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 4. února 2012 Sdílet Odesláno 4. února 2012 standardní cena HDPVR boxu je 150 kč u samostatnejch služeb, u balíčků 100 kč... tak teď je to už doufám jasnější (resp. 99 kč, ale ty jednokorunový vejmysly mě moc neberou) na objednávku modemu tam žádný tlačítko asi nebude, to bude chtít doladit s operátorem po telefonu... nebo jestli se tam dá někam dopsat nějakej komentář... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník zby Odesláno 4. února 2012 Sdílet Odesláno 4. února 2012 Mohu se zeptat, kde je uvedena cena 100 Kč u HDPVR boxu u balíčku na pořád? V ceníku je u balíčků napsáno toto: "Služby bez poskytnutí přijímacích zařízení." O několik řádek níže je: "Dočasné poskytnutí set-top boxu řady HD PVR ... 151,26 Kč". Jinde jsem zmínku o ceně neobjevil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 4. února 2012 Sdílet Odesláno 4. února 2012 tohle je něco podobnýho http://screenshot.cz/RFNKN/bordel.png zatim co pod nabídkou samostatný televize nebo internetu sou doplňový zařízení a služby, stejně tak při online objednávce je možnost si ty věci vybrat, u balíčků je natvrdo nastavenej modem bez wifi a set-top box bez hd... kdo chce pronajímat hdpvr, ca modul nebo odkoupit modem a ca modul, má smůlu... nebo já nevim, jak se to řeší přes net, ale obchodní zástupce má v kampaňovym listu uvedenej hdpvr box za 99 kč/měs. bez jakejchkoliv omezení... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.