Návštěvník Lokiji Odesláno 8. února 2012 Sdílet Odesláno 8. února 2012 Zdarec, mám takový problém, když chci něco stáhnout ze stránek na internetu, z normálního webu, tak to třeba z 600mb stahne 30mb a pak vidím jak jenom klesá rychlost pomalu až stahování přestane úplně. Zkusil sem to na několika pc a různé prohlížšče, všude stejné. Zkusil sem být i přímo připojený bez routeru a dělá to to samé. Je to chyba v modemu? Stalo se to někomu z vás? Je to celkem otravné, když si chci něco stáhnout a trvá mi to půl dne, než se mi podaří to vychytat tak, aby se to neseklo:-/ Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 8. února 2012 Sdílet Odesláno 8. února 2012 Dela to na vsech webech, nebo jen na konkretnim ? zkus stahovat treba odsud a rekni jak to dopadlo: ftp://mirror.karneval.cz/pub/linux/open ... /12.1/iso/ Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Lokiji Odesláno 8. února 2012 Sdílet Odesláno 8. února 2012 no prave dela to i u toho:-/ je jedno z kama stahuju, jestli je to ulozto, nebo tahani nejakych programu z jinama, dycky se to sekne:-/ torrenty atd to jede. ale jeden vetsi celek to je spatne. asi nezbude nez kontaktovat tu jejich podporu. co uz no. diky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 9. února 2012 Sdílet Odesláno 9. února 2012 Nez tam budes volat, zkus nasledujici test: viewtopic.php?f=10&t=3852&p=55789&hilit=winmtr#p55789 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník MARIK Odesláno 18. dubna 2012 Sdílet Odesláno 18. dubna 2012 Pro Lokiji mám stejný problém,prosím Tě jak jsi to vyřešil díky.MARIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. června 2012 Sdílet Odesláno 15. června 2012 Zdravím, mám stejný problém, vyřešil to někdo z vás? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník petrskr Odesláno 28. června 2012 Sdílet Odesláno 28. června 2012 Ahoj, vzhledem k tomu, že mám stejný problém (viz můj příspěvek o Samsung TV o dvě témata výš) a zde nám asi nikdo z UPC neodpoví, zavolám tam a zjistím, čím to je. Chtěl bych se jen zeptat na pár otázek: - máte modem (já mám cisco 3925 - rychlost internetu (mě to např. začalo zlobit až od přechodu na vyšší rychlost - paradoxně od té doby, co mám vyšší rychlost ,jde internet hůř) - máte do modemu zapojený upc tel? (třeba by to mohlo mít vliv)? Bydlíště - místo provozování - na to zřejmě vliv nemám - koukám Brno, Karviná, já Praha... Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník petrskr Odesláno 23. července 2012 Sdílet Odesláno 23. července 2012 Takže to nikdo řešit nechce...? Nebo jste to už nějak vyřešili? Opravdu užitečné fórum. Co se týče mého problému, tak zde byl technik, který pouze zvýšil signál (venku na domě). Nenastala žádná změna. Budu to tedy řešit dál. Pokud to i nadále chce někdo řešit nebo má zájem se dozvědět, jak (pokud) problém bude vyřešen u mě, dejte vědět. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 23. července 2012 Sdílet Odesláno 23. července 2012 Jestli mohu poradit, tak zatím nejuniverzálnějším řešením je v routerech od Cisca úplně vypnout Firewall (včetně všeho doplňkového u něj). U mě sedí přesně vše co popisujete, pral jsem se s tím sám, volal na UPC (oni chybu nevidí) a pak jsem si všiml, že Firewall v routeru rozpoznával (krom jiného) i vcelku běžnou komunikaci s DNS servery jako problémovou, a tak zastavoval provoz. Odtud je tedy logické, že UPC chybu nevidí ani při delším monitorování - protože co router pustil, prošlo sítí UPC v pořádku, kdežto co zablokoval, to UPC vůbec neví. Zkrátka zkuste v routeru vypnout firewall vč. ostatních jeho služeb a uvidíte. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník petrskr Odesláno 26. července 2012 Sdílet Odesláno 26. července 2012 Děkuju za radu. Je to ale bezpečné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.