Slamb Odesláno 26. července 2012 Sdílet Odesláno 26. července 2012 ježiš nejdřív je třeba vyloučit závadu, pak řeš nějakou bezpečnost Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník petrskr Odesláno 27. července 2012 Sdílet Odesláno 27. července 2012 Ježíš, co se tak ježíš, jde mi o to, že v případě, že by to pomohlo, bych ho nechal vypnutý a nemusel nic dál řešit. Jenže to stejně nepomoho Takže asi budu požadovat po UPC jiný modem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 27. července 2012 Sdílet Odesláno 27. července 2012 Vadnym modemem to urcite nebude, spis nejakym jeho nastavenim, nebo v PC. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 27. července 2012 Sdílet Odesláno 27. července 2012 Ježíš, co se tak ježíš, jde mi o to, že v případě, že by to pomohlo, bych ho nechal vypnutý a nemusel nic dál řešit. Jenže to stejně nepomoho Takže asi budu požadovat po UPC jiný modem... no kdo by se neježil, prostě vypnu, vyzkoušim, když nepomůže, zapnu a zkoušim dál nemáš na všech kompech nainstalovanej stejnej antivir&firewall? Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 27. července 2012 Sdílet Odesláno 27. července 2012 (upraveno) (_!_) Upraveno 28. července 2012 uživatelem lejno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník petrskr Odesláno 28. července 2012 Sdílet Odesláno 28. července 2012 Takže díky všem, kteří se snažili poradit. Vidím, že zde se kloudné odpovědi asi opravdu nedočkám. Myslím, že radit by zde měli opravdu jen ti, kteří jsou si skutečně svými radami jisti a rozumí tomu, čemu se snaží radit. Bohužel si většina lidí myslí, že jsou IT experti, a pak to tak vypadá. Slamb> Tato debata mi příjde jako diskuze o tom, zda bylo dříve vejce nebo slepice. Já jsem se ptal, zda pokud nechám vypnutý firewall, bude bezpečné se takto nadále na internet připojovat. Protože - pokud by vypnutí firewallu pomohlo, zřejmě bych chtěl mít firewall vypnutý, aby mi internet fungoval normálně. A nemusel bych pak znovu kontaktovat pracovníky UPC, jejichž návštěva u mě doma by opět znamenala půldenní nemožnost pracovat. A to je důvod, proč jsem vůbec vlezl na toto diskuzní fórum - abych si poradil sám bez nutnosti volat UPC. Tudíž nechápu tvoje rejpání. Měl by ses uklidnit. Co se týče ostatních rad o Antivirech, restartech PC... Díky, ale přesvědčil jsem se o tom, že hledat rady na podobných fórech, je opravdu ztráta času. Příjde mi, že se tady jen skupinka technických šťouralů a PC maniaků pouští do nesmyslných hypotéz, které nakonec vedou spíše k znefunkčnění pracovních stanic. Čau. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 28. července 2012 Sdílet Odesláno 28. července 2012 Víš, pokud se ti internet a stahování rozeběhne naplno s vypnutým firewalem, tak pak se při zapnutém firewalu hledá pravidlo, které to zpomalení / vzpadávání způsobuje ... Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JirkaH Odesláno 29. července 2012 Sdílet Odesláno 29. července 2012 Vyluc router, firewall, zkus pripojit jiny pocitac a pak volej UPC... a jakou radu bys jako predstavoval? Delas tady machry a cely tvuj popis problemu je ala "nejede mi auto, co mam delat?"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 30. července 2012 Sdílet Odesláno 30. července 2012 petrskr> vsak klidne se poptej na jinych specializovanych forech, tady se resi hlavne problemy ohledne UPC, pokud je problem obecnejsi, coz tvuj je, tak neni problem se obratit jinam, kde jsou na to lepsi odbornici, treba zde: http://pc.poradna.net/ Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.