Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

a když už kartu mám? To se musí pořídit i nová karta?

Odesláno

Karta musí být spárovaná s konkrétním modulem. Ta která byla v settopboxu v jiném zařízení nebude funkgovat a pokud budeš stb vracet, měl bys ho vrátit i s kartou. Jinak je samozřejmě stb použít s druhou TV. Modul, který si koupíš, nebo pronajmeš, dostaneš i s kartou, která s ním bude spárovaná.

• po 2 týdnech...
Odesláno

stretol som sa s otazkou kamarata ma smart kartu od upc a ca modul hlada na inzerat ked da kartu do toho modulu pojde mu to? kartu ma od stb handan 5000

taktiez ma zaujima ked dalsi kamarat ma hddvr box a ten kamarat co ma handan 5000 ma ponuku exclusive ked vyberie kartu a handanu a dado hddvr pojde mu exclusive u kamarata? chcu to vyskusat oplati sa to skusit?

Odesláno

Modul kupovat pouze od UPC, jinak mu nebude fungovat.

Pokud prohodí karty tak mu to také nebude fungovat, protože je vždy spároválný STB a konkrétní karta

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Planuju koupit CA modul a zajímalo by me par věci:

1) Modul donese technik, nebo prijde postou?

2) V pripade ze prijde technik a budu se chtit zaroven zbavit standardniho STB, muze ho stejny technik prevzit?

3) Pokud ukoncim služby od UPC a vratim kartu, zustane mi modul, bude mi ještě k necemu? Da se do nej pripadne u UPC objednat nova karta, nebo se pak da akorát vyhodit, diky parovani UPC karet a CA modulu/STB?

Odesláno

1. Pokud se modul objedna u UPC, tak ho donese technik.

2. Myslim ze by to melo jit.

3. Ano, k legalne koupenemu modulu lze pozdeji znovu doobjednat kartu.

4. A moc s nakupem neotalej od pristiho roku uz budou moduly stat o 200 Kc vice.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

OK super, diky za odpověď :)

Odesláno

k bodu 2 - přesně tak jsem to udělal já - objednal nový CAM modul a zároveň dal požadavek na vrácení STB když mi volali kvůli termínu doručení...

• Jiná služba
  • Jiná služba
  • Komplet
  • Bílá krabice
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague