Odesláno 30. dubna 2013 11 let To je omyl, cituji "Tv má IEC konektor pro vstup DVB-C/T a F konektor pro satelitní vstup." Pro signál z kabelu nebo antény musíš použít IEC konektor pro DVB-C/T. Odlišné konektory jsou použity právě proto, aby se zamezilo jejich záměně (tuner - ladicí díl - je stejný pro DVB-C i DVB-T, pro příjem satelitu je použit jiný tuner, pracuje v jiném, vyšším, frekvenčním pásmu). Použij klasickou účastnickou šňůru potřebné délky, pro začátek postačuje. Problém může po čase nastat v tom, že účastnické šňůry jsou spotřebním zbožím a jejich konektory (vodivé spojení s vlastním kabelem) nebývá příliš dokonalé a po čase může způsobovat problémy, to ale zatím řešit nebudeme... Ještě jedna maličkost- účastnická zásuvka je zpravidla, ve většině případů, osazena IEC konektorem. Pokud by na ní byl i pro TV použit F konektor, pak opět není problém použít redukci IEC na F.
Odesláno 4. května 2013 11 let planuju si objednat CA kartu od UPC a nekde jsem cetl, ze je nejakej problem se razenim kanalu....je mozny si je seradit podle sebe????
Odesláno 4. května 2013 11 let Řadit je můžeš podle toho co ti povolí tvoje TV nebo STB. Než koupíš modul tak si to odzkoušej. Bez modulu funguje z celkového počtu 135 programů asi 20 programů zbytek je zakódován Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 21. května 2013 11 let Zdravím-potřeboval bych poradit.Přítelkyně má smlouvu na balíček Kombi Komfort,má zakoupené 2 CA moduly od Licy a pronajatý wifi modem ED3.Včera nás navštívila zprostředkovatelka služeb UPC a nabídla nám výrazně levnější,i když omezenější,ale pro přítelkyni pořád dostačující služby.Problém je v tom,že to musí být nový zákazník.Takže přítelkyně zruší smlouvu a já uzavřu smlouvu novou jako nový zákazník.A teď se konečně dostávám k dotazu-jak lze využít již zakoupené CA moduly? Pokud se dobře pamatuji,přišly od fa. Lica i se spárovanou kartou UPC.Doufám,že nebudeme muset pořizovat moduly nové.Díky za odpovědi a omluva za slohovku.
Odesláno 21. května 2013 11 let Předpokládám, že obchodní zástupce UPC má z každé uzavřené smlouvy provizi, takže asi měla být paní zástupkyně i ve svém vlastním zájmu poněkud aktivnější... Oba moduly jsou majetkem přítelkyně, naopak smart karty, které jsou s moduly spárovány, jsou majetkem UPC. Při ukončení smlouvy je nutno tyto karty vrátit UPC (je to v Obchodních podmínkách i v Kupní smlouvě s Lica). Další postup neznám, ale CAM od přítelkyně "odkoupíš" a s UPC domluvíš jednak pronájem karet, jednak jejich spárování s Tvými CAM. Dopručuju předem domluvit na KC, i když toto vše by měla vyřídit ona obchodní zástupkyně, nebo ten, s kým budeš uzavírat smlouvu...
Odesláno 21. května 2013 11 let V první řadě bych zavolal na KC se žádostí o změnu smlouvy. A klidně s poukázáním na cenu, kterou nabídnul OZ.
Odesláno 21. května 2013 11 let Diíky za rady-zítra zkusím vytelefonovat s KC nějaké vyjádření.Když tak dám vědět,jak to dopadlo.Zatím díky.
Odesláno 30. června 2013 11 let Mám TV SONY KDL-32EX710. Bude mi fungovat CA modul od UPC v tomto přístroji? Moc děkuji za odpovědi.
Odesláno 22. srpna 2013 11 let Neladil niekto programy na Philips 40PFL3107H? Podľa internetu by mal mať CI+ slot, TV mi CA modul nájde, ale neviem nájsť v menu ladenie kanálov cez CA. Pri klasickom ladení mi to nájde len kanály analógovej TV. Ďakujem.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.