Odesláno 17. března 2015 10 let Já bych si tipnul, že UPC ruší prodej karet a CA modulů hlavně z finančních důvodů. Protože na pronájmu se prostě více vydělává. Beru to jako sprosťárnu podobnou té, když UPC zavedlo pronájem zařízení, které uživatelé měli už mnoho let. A najednou museli začít platit měsíčně nějaké poplatky za pronájmy - jak modemů, tak i set top boxů. Prostě se snaží peníze vytřískat z lidí, kde se jen dá. To je holt byznys v současné podobě. PS : Omylem jsem tento příspěvek napsal i do jiné diskuze. 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice
Odesláno 17. března 2015 10 let Je to běžný způsob zajištění zisků firmy. Čím víc se klienti chovají uvážlivě a nerozhazují zbytečně, musí se hledat nové způsoby na zvyšování tržeb.
Odesláno 17. března 2015 10 let UPC chce výhledově zavádět boxy k horizon tv (viz odkaz z UPC.NL). Mám info z UPC, že prodej byl ukončen z toho důvodu, že brzy bude startovat plnohodnotný horizon tv a pomocí CA modulu nelze využít všechny vymoženosti nové služby. Holanďani ale CA modul mohou využívat, tak to snad pojede paralelně. http://www.upc.nl/pdf/upc-horizon-installatiehandleiding-horizon-extra-mediabox.pdf
Odesláno 17. března 2015 10 let Škoda, že nikdo nevysvětlil věrohodně "proč".A to "poskytování" zahrnuje i pronájem? Nebo pronájem bude dále fungovat? Ty informace ze strany UPC jsou nesrozumitelné, resp. nejednoznačné. Vem to z ekonomického hlediska co s tisíci moduly, které se ještě nezaplatili? Pronájem zatím nekončí, ale zítra může klidně být všechno jinak. Záleží na UPC. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 17. března 2015 10 let UPC chce výhledově zavádět boxy k horizon tv (viz odkaz z UPC.NL). Mám info z UPC, že prodej byl ukončen z toho důvodu, že brzy bude startovat plnohodnotný horizon tv a pomocí CA modulu nelze využít všechny vymoženosti nové služby. Holanďani ale CA modul mohou využívat, tak to snad pojede paralelně. http://www.upc.nl/pdf/upc-horizon-installatiehandleiding-horizon-extra-mediabox.pdf Slysel jsem to stejne, takze to asi bude pravda. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 21. března 2015 10 let Děkuji za odpověď. v tom případě bych tedy rád koupil od někoho Ca modul s kartou, ale nevim, jestli zrovna tady je na to nejlepší prostor. Kde bych se měl podívat? Aukro, annonce? Bazos? Napiš mi - domluvíme se.
Odesláno 25. března 2015 10 let Tak to nezní vůbec dobře já mám svoje moduly a nabídku Komplet ale pokud upc nebude prodávat/pronajímat moduly tak to určitě zruším - mám Loewe a nějaký STB pro horizont mě nezajímá....
Odesláno 25. března 2015 10 let Proč budeě rušit, když už máš moduly koupené? To mi nějak nedává smysl. Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 29. března 2015 10 let jak je to vuden nyni , kdyz koupim Ca modul bez karty , tak se to musi poslat do upc na sparovani s kartou, nebo jak to probiha ? ma prosim nekdo nejakou zkusenost ?? Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Odesláno 29. března 2015 10 let jednodušší je koupit CA modul i s kartou a pouze to na infolince přehlásit z jedné smlouvy na druhou, samozřejmě to znamená součinnost původního majitele - - - - Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.