Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno
Mám jen malý dotaz.

Má někdo ověřenou informaci, myslím tím to, že chtěl zapůjčit modul a bylo mu řecěno " moduly již nepůjčujeme".

Zatím to tu vypadá jako JPP podle toho, že to někdo neviděl v nějakém ceníku.

Ano, včera jsem CA modul zkusil objednat přes stránky UPC. Dneska mi volali, že CA modul není možné zapůjčit. Ale mohu si ke druhé televizi odkoupit starý HD box.

• Internet 300
  • -
  • TV Komplet
  • klkj
  • dgdfgd
Odesláno

ASi to bude nejaky cesky experiment, asi to bude chtit na ne tlacit, v Rakousku, Madarsku i Polsku ho porad nabizeji. nechci nejakou dalsi krabici a uz vudec ne dalsi dalkove ovladani !!

• Super 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal bilý
  • brno
Odesláno
:thumbdown: Doufejme, že UPC pochopí, že s CA modulem šláplo do lejna a do nabídky ho brzy vrátí.
  • Start
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Brno-Žabovřesky
Odesláno

Ať spěchají. jakmile jednou odejdu, už se vracet nebudu, což má myslím logiku. A jestli chtějí přijít o zákazníka, který je u nich už od dob Karnevalu a měsíčně jim posílá za UPC televizní službu 1307.- peněz .... Nó, tak asi mají nějaké fondy. Ono nás zase tolik nebude, co platíme takový majlant.

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov
Odesláno

Odliv klientov nadobudne masivny charakter,pokial tento svoj krok upc neprehodnoti.

Snimkaobrazovky54x5yo.png

Odesláno

asi před hodinou z FB UPC :

Dobrý den, Jane. Nabídka CA Modulů byla stažena z důvodu nepodporujícího Horizon prostředí. Věřím, že to není definitivní a že se zpět do nabídky vrátí. David - UPC Facebook tým

Odesláno

Nejblbější způsob jak klientům vnutit novou službu :-(

Odesláno

u upc jsem 1 měsíc, nejdřív že zkusím stb a "po víkedu si zavolám o CA" teď koukám jako blázen, že není... :twisted: jestli ho tam nevrátí, tak tady uvažuju o migraci jinam.

Odesláno

Mam 2 x CA este za cenu 60€ za jeden,co je uz aj tak premrstena cena.Tych 80€ je uz do neba volajuca nehoraznost.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague