Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Tie casy som o prispevok vyssie mierne poupravil.Jeden Sam z roku 2009 s CA a druhy 2012 s CA+.Na tom novsom s CA+ je prepinanie o nieco rychlesie.

CA

CA+ o nieco sviznejsi

CV-5000 historicky a najsviznejsi + psychedelic :D

Odesláno

ritchi: vždyť to jsou úplně jiné televize.

Odesláno

Myslel som,ze sa tu bavime o rychlosti prepinania medzi jednotlivymi stanicami s CA modulom a nie o znacke TV.

Odesláno

ritchi: ale každá televize přece reaguje s jinou rychlostí ;) měl jsem předtím thomsona a tam mi to s CI+ modulem přepínalo okamžitě. Teď mám Sharp LC-40LE732 a chvíli mu trvá, než se přepne ;)

Naopak, CI modul by měl být rychlejší, protože nepoužívá tolik ochran a autorizací, jak CI+

Odesláno

Mozno je to novsim modelom TV,ze s CA+ je to kapanek rychlesie,alebo sa spolieham len na svoj subjektivny pocit :)

Odesláno

Vyzkoušel jsem včera ty multiplexy ale výsledek je zkreslený,jelikož včera cca 18-22 hod vše šlapalo doslova bleskově.Jen dotaz: údaje na multiplexech (frekv.,rychlost) se shodují s TV, u QAM AGC mám však jiné hodnoty,např. 64-já 114, 256-já 12, 256-já 7, apod.Je to nějaký problém? Dnes po příchodu domů v cca 18 hod TV opět hrůza. trvání cca 10-25 s,u přepnutí na HD Prima skoro 1 min!Že by někdo v okolí měl špatné zapojení kabelů je asi blbost?Nebo by to mohlo ovlivňovat něco jiného? Poslední možnost asi vadná sběrnice modulu v TV.Myslíte,že by se na sběrnici na CAmodulu mohlo stříknout sprayem ,co je na el.kontakty a zkusit zasouváním pročistit ?

Odesláno

Zdravím

Dneska jsem si zakoupil panasonic viera 55 " a bohužel ci+ modul od upc nefunguje tak jak ma protoze se jedna i verzi 1.0 a tv podporuje az verzi 1.3.

Nevite zda ho upc vymění, ?

Nehodlám vyhodit další tisíc za modul kvůli upc. ..na to jim platím dost penez.

Odesláno

bud rad za to co mas, uz se zadne nerodavaji...., jinak mi to pripada divne, spis cim starsi modul , tim vetsi kompatibilita

• Super 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal bilý
  • brno
Odesláno
Zdravím

Dneska jsem si zakoupil panasonic viera 55 " a bohužel ci+ modul od upc nefunguje tak jak ma protoze se jedna i verzi 1.0 a tv podporuje az verzi 1.3.

Nevite zda ho upc vymění, ?

Nehodlám vyhodit další tisíc za modul kvůli upc. ..na to jim platím dost penez.

Co nefunguje, co se zobrazí na TV? Co je to za typ TV? Co je to za typ modulu?

TV modul nevidí?

Bylo by to zajímavé, ale zatím všechny CI rozhraní v TV byly zpětně kompatibilní, proč by tomu tak nemělo být i teď ...

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Panasonic viera 55 tx-as640

Kartu vidi ale programy ne a ani pri ladění

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague