Odesláno 15. prosince 2015 9 let Já ho koupil zde. https://www.dvb-c-shop.cz/produkty/ca-m ... belovy.htm Nyní v popisu produktu svítí již dlouho tato věta: UPOZORNĚNÍ pro zákazníky Kabelové televize UPC - Prodej tohoto produktu je v současné době zastaven. V případě zájmu o toto zboží kontaktujte svého kabelového operátora. Takže nevím, co se zde zbytečně řeší...
Odesláno 15. prosince 2015 9 let Tento produkt je určen pro zákazníky kabelové televize Kabel servis Praha, KTCZ a RIO Media. UPOZOR - - - - Praha
Odesláno 15. prosince 2015 9 let UPC Česká republika CA Moduly již neposkytujeme, jelikož nepodporují nové prostředí Horizon protože horizon pracuje na principu iptv a timto směrem se upc bude v budoucnu směrovat
Odesláno 15. prosince 2015 9 let Směrem k IPTV se může UPC ubírat pouze jako doplněk ke klasické kabelovce, to by musel někdo ve vedení být řádně na budku, aby pohřbil výhody DVB-C a DVB-T a nasadil neperspektivní IPTV.
Odesláno 16. prosince 2015 9 let A kde Vám to jde? Bude se jednat o nějakou chybu. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 17. prosince 2015 9 let http://www.zive.cz/bleskovky/ip-tv-kuki ... fault.aspx citace z článku Počátkem příštího roku bude Kuki dostupná pro všechny zájemce s internetovou přípojkou jako univerzální televizní služba a může tedy ubírat diváky i konkurenci – zejména O2 TV a UPC s jeho IP TV Horizon Go, kterou si už také může zřídit jakýkoliv zájemce, aniž by měl přípojku od daného operátora. Konkruenční boj tedy zostří. pravě že i mediabox pracuje na tomhle principu proto zkončil prodej i pronajem CI modulů
Odesláno 17. prosince 2015 9 let Pronájem CA modulů neskončil - teď v pondělí jsem objednal, zítra v pátek mi ho přivezou. Jen v listopadu nebyly dočasně na skladě, teď v prosinci už zase jsou. Nenabízejí je aktivně, ale i v novém ceníku od ledna pronájem CA modulu (CI+) stále je ...
Odesláno 20. prosince 2015 9 let Dobrý deň Mám TN Panasonic plazma TX42G30 , používam v ňom CA modul od UPC SK už asi 4 roky. Včera bez zjavného dôvodu prestali hrať kódované programy. Televízia v menu nepozná CA modul ( píše modul nenájdený). Viete mi poradiť kde by som mal hladať chybu ? Či v TV ( zlý CI slot) , alebo CA modul (da sa vôbec pokaziť ? ). Nemám 2 TV s CI slotom na vyskúšanie. Dik
Odesláno 20. prosince 2015 9 let Jestliže nepomohlo vytažení modulu a očištění konektorů, je možné, že odešel modul. Máte CA modul zakoupený či v pronájmu? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 20. prosince 2015 9 let Ca modul mam zakupeny. Tak asi skusim technika UPC ci by skusil funkcnost jeho modulu a nasledne kupenie noveho.Ako očistit kontakty ?
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.