Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Az na vyjimky CI+ moduly v televizorech funguji bezproblemu, takze se toho urcite neboj.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • po 2 týdnech...
Odesláno

S TV Samsung le40b650, která není v UPC seznamu, modul CI+ od UPC za tisícovku funguje

Odesláno

Jeste k CA+ modulum

LICA mela verze 2.7.9, 2.8.2 a nyní ma 2.8.2.1

UPC nyni pry testuje OTA update FW na verzi 2.8.2.1.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

daokteagd,srandista

fn2rn.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno

Že se tak ptám, chtěla jsem objednat CA modul a hlásí mi to, že v mé lokalitě není služba dostupná. To je nějaký divný, ne, když normálně přes setopbox to jede a nechápu proč by mi to mělo hlásit tohle. Stalo se vám to taky?

Odesláno

nezkoušeli jste někdo použít CA modul T-Rex twin s kartou ?

btw...mám tv lcd samsung 3 roky starou full hd, s ca+ slotem..zkoušel jsem do něj zasunout právě T-Rexa ale nelezl tam tak jako do satelitu kam zajede jako nic...nechtěl jsem na kartu do tv tlačit abych tam něco nepokurwil...z hlavy sevím její označení ale v seznamu kompatibilních tv na upc.cz jsem podobný název nenašel..je to něco jako na "LE .......W"..mám se bát že ca+ modul mi nepůjde ???

Upraveno uživatelem JuraS.

Odesláno

Pro použití v kabelovce UPC je jakýkoliv jiný model, než ten dodávaný přímo z UPC nebo od firmy LICA, naprosto bezpředmětný.

Odesláno

T-REX twin emuluje všechny známé ca+ moduly a s příslušným naplněním by mohl modulovat i vloženou kartu..používal sjem na satelit...

Odesláno

Nejde o emulaci Conaxu, ale o párování karet s konkrétním CAM.

Odesláno
Že se tak ptám, chtěla jsem objednat CA modul a hlásí mi to, že v mé lokalitě není služba dostupná. To je nějaký divný, ne, když normálně přes setopbox to jede a nechápu proč by mi to mělo hlásit tohle. Stalo se vám to taky?

Nějaká chyba na stránkách UPC. Jim zavolejte na 844 333 800 (objednávková linka) a objednejte telefonicky.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague