tomus Odesláno 5. června 2012 Sdílet Odesláno 5. června 2012 Az na vyjimky CI+ moduly v televizorech funguji bezproblemu, takze se toho urcite neboj. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. června 2012 Sdílet Odesláno 16. června 2012 S TV Samsung le40b650, která není v UPC seznamu, modul CI+ od UPC za tisícovku funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 16. června 2012 Sdílet Odesláno 16. června 2012 Jeste k CA+ modulum LICA mela verze 2.7.9, 2.8.2 a nyní ma 2.8.2.1 UPC nyni pry testuje OTA update FW na verzi 2.8.2.1. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ritchi Odesláno 18. června 2012 Sdílet Odesláno 18. června 2012 daokteagd,srandista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Doctor Odesláno 29. června 2012 Sdílet Odesláno 29. června 2012 Že se tak ptám, chtěla jsem objednat CA modul a hlásí mi to, že v mé lokalitě není služba dostupná. To je nějaký divný, ne, když normálně přes setopbox to jede a nechápu proč by mi to mělo hlásit tohle. Stalo se vám to taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JuraS. Odesláno 2. července 2012 Sdílet Odesláno 2. července 2012 (upraveno) nezkoušeli jste někdo použít CA modul T-Rex twin s kartou ? btw...mám tv lcd samsung 3 roky starou full hd, s ca+ slotem..zkoušel jsem do něj zasunout právě T-Rexa ale nelezl tam tak jako do satelitu kam zajede jako nic...nechtěl jsem na kartu do tv tlačit abych tam něco nepokurwil...z hlavy sevím její označení ale v seznamu kompatibilních tv na upc.cz jsem podobný název nenašel..je to něco jako na "LE .......W"..mám se bát že ca+ modul mi nepůjde ??? Upraveno 2. července 2012 uživatelem JuraS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 2. července 2012 Sdílet Odesláno 2. července 2012 Pro použití v kabelovce UPC je jakýkoliv jiný model, než ten dodávaný přímo z UPC nebo od firmy LICA, naprosto bezpředmětný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JuraS. Odesláno 2. července 2012 Sdílet Odesláno 2. července 2012 T-REX twin emuluje všechny známé ca+ moduly a s příslušným naplněním by mohl modulovat i vloženou kartu..používal sjem na satelit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 2. července 2012 Sdílet Odesláno 2. července 2012 Nejde o emulaci Conaxu, ale o párování karet s konkrétním CAM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 4. července 2012 Sdílet Odesláno 4. července 2012 Že se tak ptám, chtěla jsem objednat CA modul a hlásí mi to, že v mé lokalitě není služba dostupná. To je nějaký divný, ne, když normálně přes setopbox to jede a nechápu proč by mi to mělo hlásit tohle. Stalo se vám to taky? Nějaká chyba na stránkách UPC. Jim zavolejte na 844 333 800 (objednávková linka) a objednejte telefonicky. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.