Návštěvník Doctor Odesláno 5. července 2012 Sdílet Odesláno 5. července 2012 Že se tak ptám, chtěla jsem objednat CA modul a hlásí mi to, že v mé lokalitě není služba dostupná. To je nějaký divný, ne, když normálně přes setopbox to jede a nechápu proč by mi to mělo hlásit tohle. Stalo se vám to taky? Nějaká chyba na stránkách UPC. Jim zavolejte na 844 333 800 (objednávková linka) a objednejte telefonicky. Mejl fungoval. Technik odvezl setopbox a přivezl CA modul. Rozjelo se to asi během 10 minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. července 2012 Sdílet Odesláno 22. července 2012 Zdravím, hodlám začít provozovat UPC doma a chci dát do televize CI modul. Jak zjistím, že mi opravdu bude fungovat? Televize je LG42PJ350. Nikde v nágodu není zmínka o CF+ a ani o možnosti přijmu DBV-C. Umožňuje UPC vyzkoušení obou variant (setobox a CI modul)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kulombo Odesláno 22. července 2012 Sdílet Odesláno 22. července 2012 HOSTe při automatickém ladění ti TV musí dát na výběr 2 možnosti: buď anténu nebo kabel (u LG často není aktivní na ČR, je třeba změnit zemi na Finsko) Jestli je tam na výběr jenom anténa, tak kabelovku nenaladíš a musíš mít settopbox. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 22. července 2012 Sdílet Odesláno 22. července 2012 Dyt to mas v manualu: Pro sledování DVB-C v zemích vyjma Finsko a Švédsko zvolte v MOŽNOSTECH ‘—’ jako Zemi. Takze tam navol ty dve pomlcky. str. 19- 21 Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. července 2012 Sdílet Odesláno 24. července 2012 Dobry den, chtel bych se zeptat na zkusenosti ohledne CI+ (konkretne z UPC nabidky) a TV/monitoru P2770HD, ktera podle specifikace ma pouze CI. Podle wikipedie http://en.wikipedia.org/wiki/Common_Interface#CI.2B a zde udajneho pana Kubika ( technika LICA ) by CI+ a CI by meli byt oboustranne kompatibilni. Take, zda poskytovatel, zde UPC, nejak neomezuje dekodovani kanalu pres CI. Diky, Rob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník koldas Odesláno 25. července 2012 Sdílet Odesláno 25. července 2012 Zdravím, nejsem z toho moc rozumnej, ale chtěl bych si pořídit CAmodul do televize Panasonic http://www.panasonic.cz/html/cs_CZ/V%C3%BDrobky/Ploch%C3%A9+televizory+Viera/Plazma+TV+-+stare/TX-P37X10/specifications/3210580/index.html?trackInfo=true Bude mi v této televizi fungovat CA modul od UPC? Abych jej nekupoval zbytečně. V poznámce je napsáno Konektor Common Interface pro připojení karty Conditional Access Module dalších digitálních služeb, např. Top - Up TV. / ** Systém automatického sledování kontrastu / ** Na základě měřící metody IEC 62087 Ed.2 / ****DVB-T H.264 je dostupný v těchto vybraných zemí: Dánsko (DNK), Španělsko (ESP), Estonsko (EST), Francie (FRA), Litva (LTU), Norsko (NOR), Slovinsko (SVN), Švédsko (SWE). / DVB-C je dostupný v těchto vybraných zemí: Finsko (FIN), Švédsko (SWE). / DVB-S je dostupný v těchto vybraných zemí: Rakousko (AUT), Německo (DEU), Švýcarsko (CHE). / Seznam zemí je dostupný od 1. dubna 2009 / Tato TV je navrhnuta pro standardy DVB-T, DVB-C a DVB-S, které platí od srpna 2008 a negarantujeme korektní funkčnost vlastností TV při standardech platných před srpnem 2008. / Tato TV nemusí korektně pracovat se signálem jiného standardu než je DVB-T, DVB-C a DVB-S. / Standard DVB-C nemusí fungovat korektně v těchto oblastech, kde je dostupný i jiný provozovatel: ComHem (Švédsko), CableReady (Finsko). Prd tomu rozumím. Snad jen mě napadlo, že to fungovat bude, ale musím to nastavit na Finsko či Švédsko, jak jsem tu kdesi četl. Chápu to správně? Dík moc za info. Koldas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 25. července 2012 Sdílet Odesláno 25. července 2012 Myslim si, ze tohle by melo byt rozhodujici: DVB-C je dostupný v těchto vybraných zemí: Finsko (FIN), Švédsko (SWE). Takze by mel byt dostupny v nastaveni pro tyhle 2 zeme. Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník koldas Odesláno 26. července 2012 Sdílet Odesláno 26. července 2012 Dík za info, takže to chápu jako odpověď ano. Ok zkusím to objednat a kdyžtak jim to vrátím Má někdo zkušenosti s objednáním přez UPC? Dík Kolda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JuraS. Odesláno 26. července 2012 Sdílet Odesláno 26. července 2012 mám cca 4 roky starou tv samsung a taky jsem se trochu obával zda ci+ bude fungovat...a funguje bez problémů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Doctor Odesláno 26. července 2012 Sdílet Odesláno 26. července 2012 Dík za info,takže to chápu jako odpověď ano. Ok zkusím to objednat a kdyžtak jim to vrátím Má někdo zkušenosti s objednáním přez UPC? Dík Kolda Jo, v pohodě. Akorát jsem to neobjednávala přes ten přímý odkaz na jejich stránkách, ale přes kontaktního mejla. Jeden den jsem to poslala, druhej den mi volala slečna z upc a domlouvala detaily a kdy se s tím technik staví. Během dvou dnů to bylo vyřízený. Vezmi samoinstalaci, šlo to lehce. Akorát se to vrazí do tý díry a našlo si to všechny kanály samo během 15 minut. Máme taky Panasonica. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.