Návštěvník koldas Odesláno 12. srpna 2012 Sdílet Odesláno 12. srpna 2012 Zkus zadat žádnou zem _._ Tohle mi nabídka neumožní. Mohu zvolit jen jednu z nadefinovaných zemí a nebo východní Evropu. Takže jak tak koukám problém asi nemná řešení. škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 12. srpna 2012 Sdílet Odesláno 12. srpna 2012 Zadna zeme --- funguje u televizoru znacky LG, u Panasoniku je nejlepsi provest upgrade firmwaru, pokud je k dispozici. http://panasonic.jp/support/global/cs/t ... pe/eu.html Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo_Moucha Odesláno 13. srpna 2012 Sdílet Odesláno 13. srpna 2012 Dnes se mi stala divná věc - jeden CI+ modul (od UPC) mám v Bluray přehrávači (Samsung BD-D6900), kde fungoval bez problémů, aktualizoval jsem ale jeho (přehrávače) firmware a od té doby píše při zapnutí chybu, která jen rychle problikne, tuším že je tam něco jako ".....chyba #11". Placené kanály samozřejmě nefungují Teď u toho tedy nejsem, ale pokusím se vyfotit. Nebo už někoho něco rovnou napadá? Citovat Jiná služba Jiná služba Komplet Bílá krabice Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 13. srpna 2012 Sdílet Odesláno 13. srpna 2012 Zavolat do servisu a řešit to s nimi (jestli je třeba možný downgrade). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo_Moucha Odesláno 14. srpna 2012 Sdílet Odesláno 14. srpna 2012 Celá chyba zní: CHYBA ROZHRANÍ CI+ CAM: 11 Ověření neúspěšné Zajímavé je, že CA modul po vyndání z bluray a zastrčení do tv napíše co psal dřív - Ověření úspěšné. A vše je ok. A naopak CA modul z TV funguje bez problémů v TV. Volal jsem na UPC a technik po telefonu nedokázal říci, proč to tak je a řekl, že pokud to funguje prohozené, tak to tak mám provozovat a neřešit. Tak doufám, že to po čase i v TV nenapíše "Ověření neúspěšné" Citovat Jiná služba Jiná služba Komplet Bílá krabice Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 14. srpna 2012 Sdílet Odesláno 14. srpna 2012 A jsou oba moduly identické - CI+ ? Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo_Moucha Odesláno 14. srpna 2012 Sdílet Odesláno 14. srpna 2012 ee jeden je Lica CI, druhý (problémový) CI+ od UPC Citovat Jiná služba Jiná služba Komplet Bílá krabice Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 14. srpna 2012 Sdílet Odesláno 14. srpna 2012 A je to jasné, proto ti to po záměně modulů funguje. U BR se jim upradem podařilo nějek "zmršit" ověřování s CI+ moduly. Buď to takhle necháš, nebo prudit u Samsungu Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník koldas Odesláno 20. srpna 2012 Sdílet Odesláno 20. srpna 2012 Zadna zeme --- funguje u televizoru znacky LG, u Panasoniku je nejlepsi provest upgrade firmwaru, pokud je k dispozici.http://panasonic.jp/support/global/cs/t ... pe/eu.html Bohužel k dispozici pro tento tip asi není, jak jsem se díval. (TX P-37x10y) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník durry Odesláno 25. září 2012 Sdílet Odesláno 25. září 2012 Pro ty, který uvažují o TV LG: Koupil jsem LG 42LM670s a CA modul od UPC (CI+). Naladění proběhlo bez problému a to při nastavení země "Česko". Trochu jsem se toho obával protože na zákazníckem centru LG tvrdili, že mají problém s UPC a hlavně CA modulmi SMIT (UPC má už jenom SMIT) a že to je v řešní. Takže asi to už při novších modeloch vyřešili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.