tomus Odesláno 10. října 2012 Sdílet Odesláno 10. října 2012 Pro nacteni noveho predplatneho na pristupovou kartu (ktere se vzdy posila zacatkem mesice, to stare vyprsi okolo 10. dne v dalsim mesici), je nutne nechat televizor ci STB prepnuty na multiplex ve kterem bezi signal pro predplatne, idelane treba nejaky kanal z prvniho multiplexu (ČT1, ČT2 ...) a par minut vydrzet a nepepinat, vetsinou staci max. 30 minut. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník xaver Odesláno 10. října 2012 Sdílet Odesláno 10. října 2012 idealne treba nejaky kanal z prvniho multiplexu (ČT1, ČT2 ...) takže když jsem tam měl teď dvě hodiny Eurosport tak nebyla šance? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 10. října 2012 Sdílet Odesláno 10. října 2012 Mozna jo, ale nevim presne na kterych multiplxech predplatne bezi a ne kterych ne. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. října 2012 Sdílet Odesláno 14. října 2012 Mám problém s UPC CA modulem a svojí televizí LG M2250D-PZ, nemůžu naladit žádné kabelové programy. Na UPC kabel naladím standardních 19 programů pozemního vysílání, pak také naladím několik analogových programů (např. markýza...) ale jinak ze 100 možných programů na digitální kabelové televizi nic. Nabídka na ladění kabelové televize tam vůbec není, musím televizi přepnout na Švédsko (nebo Finsko), potom se tam nabídka sice objeví, ale ani po nastavení správných parametrů sítě upc televize nenajde žádné digitální programy. V parametrech televize se uvádí že má DVB-C tuner, tak kde může být problém? Můžete mi někdo poradit? Už jsem volal na linku, vyzkoušel jsem co mi radili, signál by měl být v pořádku, ale prostě to nefunguje. Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 14. října 2012 Sdílet Odesláno 14. října 2012 Ruční ladění, seznam kanálů je zde na fóru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 14. října 2012 Sdílet Odesláno 14. října 2012 Zkus ten modul prozatim vytahnout a ladit bez nej, budto svedsko/finsko, nebo idelane zadna zeme ---. Seznam kanalu je zde: download/seznam_muxu.htm Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. října 2012 Sdílet Odesláno 14. října 2012 No to je bomba, žádná země (--) a vyndaná karta pomohla! Hned to automaticky našlo všech 120tv stanic a 28 rádií. Díky moc za radu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 15. října 2012 Sdílet Odesláno 15. října 2012 Vyndaná karta určitě ne, ta s laděním nijak nesouvisí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 15. října 2012 Sdílet Odesláno 15. října 2012 To sice ne, ale nekdy modul zapricini, ze TV nenaladi zadny kanal, takze je lepsi to nejpreve naladit bez modulu. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 16. listopadu 2012 Zdravím, v únoru jsem si koupil CA modul a poprvé ho použil až včera. U kódovavaných programů mi to píše Neaktivovaný (kód stavu 4), tak bych se chtěl zeptat co s tím? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.