Návštěvník Ondr4 Odesláno 25. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 25. listopadu 2012 a když už kartu mám? To se musí pořídit i nová karta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mipo Odesláno 25. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 25. listopadu 2012 Karta musí být spárovaná s konkrétním modulem. Ta která byla v settopboxu v jiném zařízení nebude funkgovat a pokud budeš stb vracet, měl bys ho vrátit i s kartou. Jinak je samozřejmě stb použít s druhou TV. Modul, který si koupíš, nebo pronajmeš, dostaneš i s kartou, která s ním bude spárovaná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 25. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 25. listopadu 2012 Dalsi podrobnosti mas zde: viewtopic.php?f=10&t=2239 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník upcman Odesláno 9. prosince 2012 Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 stretol som sa s otazkou kamarata ma smart kartu od upc a ca modul hlada na inzerat ked da kartu do toho modulu pojde mu to? kartu ma od stb handan 5000 taktiez ma zaujima ked dalsi kamarat ma hddvr box a ten kamarat co ma handan 5000 ma ponuku exclusive ked vyberie kartu a handanu a dado hddvr pojde mu exclusive u kamarata? chcu to vyskusat oplati sa to skusit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 9. prosince 2012 Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 Modul kupovat pouze od UPC, jinak mu nebude fungovat. Pokud prohodí karty tak mu to také nebude fungovat, protože je vždy spároválný STB a konkrétní karta Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Fred Odesláno 14. prosince 2012 Sdílet Odesláno 14. prosince 2012 Planuju koupit CA modul a zajímalo by me par věci: 1) Modul donese technik, nebo prijde postou? 2) V pripade ze prijde technik a budu se chtit zaroven zbavit standardniho STB, muze ho stejny technik prevzit? 3) Pokud ukoncim služby od UPC a vratim kartu, zustane mi modul, bude mi ještě k necemu? Da se do nej pripadne u UPC objednat nova karta, nebo se pak da akorát vyhodit, diky parovani UPC karet a CA modulu/STB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 14. prosince 2012 Sdílet Odesláno 14. prosince 2012 1. Pokud se modul objedna u UPC, tak ho donese technik. 2. Myslim ze by to melo jit. 3. Ano, k legalne koupenemu modulu lze pozdeji znovu doobjednat kartu. 4. A moc s nakupem neotalej od pristiho roku uz budou moduly stat o 200 Kc vice. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Fred Odesláno 14. prosince 2012 Sdílet Odesláno 14. prosince 2012 OK super, diky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo_Moucha Odesláno 14. prosince 2012 Sdílet Odesláno 14. prosince 2012 k bodu 2 - přesně tak jsem to udělal já - objednal nový CAM modul a zároveň dal požadavek na vrácení STB když mi volali kvůli termínu doručení... Citovat Jiná služba Jiná služba Komplet Bílá krabice Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 14. prosince 2012 Sdílet Odesláno 14. prosince 2012 2. Ano, technik by o prevzeti STB mel dopredu vedet. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.