Odesláno 18. ledna 2013 12 let Já bral CAM od UPC asi před půl rokem a bylo to normálně uvedené ve vyúčtování služeb, které chodí začátkem měsíce.
Odesláno 18. ledna 2013 12 let No to opět svědčí o tom, co už tvrdím dlouho. V UPC neví pravá ruka, co dělá levá. Já jsem měl domluveno, že úhradu za CAM provedou převedením depozitu za modem (ještě u Karnevalu), přesto poslali fakturu. Při reklamci a dalších komunikacích s KC to potvrdili, přesto, nemít telefon od UPC, provolal jsem zbytečně asi 40 minut... A jak to nakonec dopadne se dozvím až při dalším pravidelném vyúčtování.
Odesláno 31. ledna 2013 12 let Zdravím, plánuji TV od UPC, teď mám možnost vydražit CA modul, bude fungovat? Nebo se musí nějak aktivovat u UPC? Díky za odpověď
Odesláno 31. ledna 2013 12 let OK, děkuji za rychlou odpověď. Budu od nich brát net 60/10 + 30 programů s modemem v ceně balíčku + 1000,- CA... Ještě jednou Díky!
Odesláno 4. února 2013 12 let Ahoj, chtěl bych si ověřit, že budu/nebudu přijímat HD programy s CAM. Mám televizi Sony KDL-40W4000, která má jen CI slot. Když si nyní koupím CI+ CAM, bude mi televize od UPC fungovat bez problémů (včetně HD) nebo musím opravdu mít CI+ slot? Vím, že se to už řešilo, ale ptal jsem se v UPC na aktuální stav a dostal jsem zcela rozdílné odpovědi ve smyslu -vše bude funkční podle zaplacených služeb -HD programy nenaladím -nic nebude funkční Teď teda nevím, jestli už UPC vysílá v CI+ vše nebo jen HD nebo ještě nic a je to jen ve výhledu. Sony KDL-40W4000 nebo podobnou zde někdo hlásil, že je s CI+ CAM bez problémů. Poslal jsem taky dotaz do LICY, ale ještě neodpověděli. Jakmile se ozvou, doplním jejich odpověď. Neoficiálně mi bylo řečeno technikem z UPC, že kromě slotu CI+ televize splňuje splňuje všechny ostatní podmínky pro užívání CAM a že mám být v klidu a koupit si CAM u UPC, což se shoduje s informacemi zde..
Odesláno 4. února 2013 12 let Pokud jsem dobře hledal, tak tv je z roku 2008 http://hdmag.cz/clanek/sony-kdl-40w4000 ... otu-profil, takže podpora CI+ rozhraní není jistá, nutno ověřit. Pokud tv nepodporuje CI+, pak bude CAM k ničemu, ale volné HD programy bude možno sledovat Podpora HD programů nesouvisí s dekódovacím modulem (CAM), ale se schopností televizoru zpracovat MPEG4/h264 video, to tato Sony dle popisu umí. CA moduly s novou verzí kromě dešifrování placených programů umožňují i něco navíc (třeba blokování záznamu vybraných programů...), UPC zatím možností rozhraní CI+ nevyužívá, ale v budoucnosti se to nejspíše změní... P.S. CA moduly, ať pronajaté, tak i koupené (od UPC) doručuje osobně technik. Snad by bylo možné před uzavřením smlouvy o koupi/pronájmu domluvit odzkoušení modulu přímo v konkrétním televizoru
Odesláno 4. února 2013 12 let Což takhle v nejhorším případě: objednat na Internetu, vyzkoušet a do 14 dnů odstoupit od smlouvy?
Odesláno 5. února 2013 12 let CI+ modul funguje i v Handanovi 5000, kde dost pochybuji, že by rozhraní + bylo. Je tam prostě nějaká zpětná kompatibilita. A že by fa UPC začala využívat "vymožeností" +, to se nezdá za situace trvalého poklesu klientů příliš reálné.
Odesláno 5. února 2013 12 let zdravím, není možnost, že by karta fungovala i v jiném CA modulu ? Např. v http://www.exasoft.cz/ca-modul-eurocam- ... 66255.html ?
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.