Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Nechytej mě za slovo... Prostě spárují nebo zaregistrují nové zařízení a pustí na prvních 10 dnů vše... Asi to dělá automat (ať už homo nebo kyber). Toto "promo" obdrží i stávající zákazníci při registraci nového zařízené...

• po 2 týdnech...
Odesláno

Přesně tak, klasika, zasunout kartu do modulu, modul do TV obrázkem ke zdi, zapnout nekódovaný kanál např. ČT1, nechat cca 1hod běžet, dojde k aktivaci modulu a přístupu na 10 dnů ke všem programům. Po uplynutí této lhůty dojde k omezení dle předplaceného tarifu.

• po 5 týdnech...
Odesláno

Je možne mať viac ako jedne CA modul? mam 3 CA moduly od UPC ale funkčný je len jeden. je možne ich nejako spárovať aby mi fungovali.

Ďakujem za odpoveď.

Odesláno

Na to se budeš muset zeptat ve slovenském UPC, v českém UPC můžeš mít až 4 zařízení (max 2 na pronájem). Ty moduly jsi koupil kde, od UPC? Pokud ano tak by ti měli fungovat

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Na Slovensku môžeš mat maximálne dve zariadenia na jednu zmluvu v akejkolvek kombinácii CAM - STB, takže max. 2 CAM. CAM je možné zakúpiť len od UPC v cene 80€ jednorázovo, alebo prenajať za 2,90€ mescne s viazanosťou na 2 roky. Dekódovacia karta je majetok prevádzkovateľa služby, po ukončeni zmluvy je potrebné kartu vrátiť.

Párovanie CAM - smartcard zabezpečuje UPC len na moduloch evidovaných v ich databáze, možné je teda napríklad spárovať CAM po predchádzajúcom zákzníkovi UPC, ktorý ho už nevyužíva. Nie je možné požiadať o spárovanie iného CAM napríklad od zákazníka z ČR.

Ak chceš mať viac ako dva CAM, jediná cesta je zaregistrovať CAM na niekoho, kto využíva DTV a má len jedno zariadenie. Samozrejme budeš mať k dispozícii jeho rozsah služieb na dobu jeho trvania zmluvy.

Odesláno

Tak aspoň něco máme lepšího než bratia Slováci :-)

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Modem Compal, HD Mediabox, CA modul
  • Mladá Boleslav
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Zdravím, mám net od UPC a nyní uvažuji k němu doobjednat i digitální TV. Mám Panasonic TX-P42ST50E, v návodu je uvedeno rozhraní CI, nemá někdo zkušenost, zda nebude mít tato plazma problém s novým modulem CA+? Předem díky. Libor

Odesláno

ahoj, máme Panasonica TX P42G30E a v tom vražený modul a žádný problémy s tím nejsou. Jede to v pohodě.

Odesláno

Dobrý den,

Jsem na UPCnove na kabelová televize, jen jsem udělal předplatné.

Mám nový televizor Samsung UE.

Dnes jsem dostal od technikem modul CAM s kartou, i zapojen do televizoru, televizor připojit ke kabelu UPC.

Začal jsem hledat na DVB-C, psaný v manuálu instalace frekvence, ale nic dostal. S plnou hledani analogové a digitální přijímat pouze 10 analogových programů.

Je to normální? Mám počkat na aktivaci karty?

V normálním režimu, poprvé, to je normální, není k nalezení žádné digitálních kanálech bez CAM? Já jsem si myslel, že je normální najít nějaké kanály, ale kódované. Můj TV nenajde nic.

Na stejném kabelu mám internet a správně funguje.

Excuse me for my czech writing, I am not native czech speaker. :)

Odesláno

Při vyhledávání z kabelu, volba: anténa/kabel), dále volba "síť/úplné/rychlé" - najde vše

Kanály to musí naladit i bez CA modulu/karty

Jestli ti najde jen analogové, nevyhledáváš správně ;)

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague