Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Já bych si tipnul, že UPC ruší prodej karet a CA modulů hlavně z finančních důvodů.

Protože na pronájmu se prostě více vydělává.

Beru to jako sprosťárnu podobnou té, když UPC zavedlo pronájem zařízení, které uživatelé měli už mnoho let. A najednou museli začít platit měsíčně nějaké poplatky za pronájmy - jak modemů, tak i set top boxů.

Prostě se snaží peníze vytřískat z lidí, kde se jen dá. To je holt byznys v současné podobě.

PS : Omylem jsem tento příspěvek napsal i do jiné diskuze.

• 150 Mb/s
  • -
  • Start
  • TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55
  • Litoměřice
Odesláno

Je to běžný způsob zajištění zisků firmy. Čím víc se klienti chovají uvážlivě a nerozhazují zbytečně, musí se hledat nové způsoby na zvyšování tržeb.

Odesláno

UPC chce výhledově zavádět boxy k horizon tv (viz odkaz z UPC.NL). Mám info z UPC, že prodej byl ukončen z toho důvodu, že brzy bude startovat plnohodnotný horizon tv a pomocí CA modulu nelze využít všechny vymoženosti nové služby. Holanďani ale CA modul mohou využívat, tak to snad pojede paralelně.

http://www.upc.nl/pdf/upc-horizon-installatiehandleiding-horizon-extra-mediabox.pdf

Odesláno
Škoda, že nikdo nevysvětlil věrohodně "proč".

A to "poskytování" zahrnuje i pronájem? Nebo pronájem bude dále fungovat? Ty informace ze strany UPC jsou nesrozumitelné, resp. nejednoznačné.

Vem to z ekonomického hlediska :) co s tisíci moduly, které se ještě nezaplatili? :) Pronájem zatím nekončí, ale zítra může klidně být všechno jinak. Záleží na UPC.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno
UPC chce výhledově zavádět boxy k horizon tv (viz odkaz z UPC.NL). Mám info z UPC, že prodej byl ukončen z toho důvodu, že brzy bude startovat plnohodnotný horizon tv a pomocí CA modulu nelze využít všechny vymoženosti nové služby. Holanďani ale CA modul mohou využívat, tak to snad pojede paralelně.

http://www.upc.nl/pdf/upc-horizon-installatiehandleiding-horizon-extra-mediabox.pdf

Slysel jsem to stejne, takze to asi bude pravda.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno
Děkuji za odpověď. v tom případě bych tedy rád koupil od někoho Ca modul s kartou, ale nevim, jestli zrovna tady je na to nejlepší prostor. Kde bych se měl podívat? Aukro, annonce? Bazos?

Napiš mi - domluvíme se.

Odesláno

Tak to nezní vůbec dobře já mám svoje moduly a nabídku Komplet ale pokud upc nebude prodávat/pronajímat moduly tak to určitě zruším - mám Loewe a nějaký STB pro horizont mě nezajímá....

Odesláno

Proč budeě rušit, když už máš moduly koupené? To mi nějak nedává smysl.

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

jak je to vuden nyni , kdyz koupim Ca modul bez karty , tak se to musi poslat do upc na sparovani s kartou, nebo jak to probiha ? ma prosim nekdo nejakou zkusenost ??

• Super 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal bilý
  • brno
Odesláno

jednodušší je koupit CA modul i s kartou a pouze to na infolince přehlásit z jedné smlouvy na druhou, samozřejmě to znamená součinnost původního majitele

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague