Odesláno 29. listopadu 2016 8 let je možné provozovat 3 vlastní a jeden pronajatý CA Modul? - - - - Praha
Odesláno 29. listopadu 2016 8 let Pokud vím, je možné mít aktivované až 4 karty, takže si myslím, že ano. Já sám mám STB Kaon, 2 vlastní moduly + 1 pronajatý a vše funguje.
Odesláno 29. listopadu 2016 8 let Mohu se zeptat jak je to s těmi 4-mi zařízeními? Osobně bych potřeboval zařízení páté, je nějaká možnost? Myslím, že v minulosti jsem někde četl, že to individuálně lze ovšem za předpokladu, že technik od UPC osobně prověří, že jsou všechny zařízení v jedné domácnosti.
Odesláno 30. listopadu 2016 8 let Spíše ne, než ano. Už jsem též slyšel, že někdo fyzicky kontroloval počet TV v domácnosti kvůli dalšímu zařízení. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 20. února 2017 8 let Dobrý večer, forum sleduji už několik let a pomohlo mi s mnoha trápeními s UPC Až dnes jsem se registroval, neboť jsem vytvořil návod, jak a kde sehnat CA modul a jak jej nainstaloval v televizi Samsung. Protože jsem jinde na českém internetu podobný aktuální foto návod nenašel, věřím, že pomůže i dalším zájemcům, kteří by se stejně jaká já chtěli zbavit druhého ovladače u televize a používat pouze jeden od svojí smart tv https://www.game-star.cz/kde-sehnat-ca-modul-upc-a-jak-jej-nainstalovat/
Odesláno 24. března 2017 8 let Dobrý deň, bude cez CA modul fungovať aj Archív? (tv, samsung ks7002) Poprípade o aké funkcie prosím prídem ak si vyberiem CA modul a nie tú krabicu.
Odesláno 24. března 2017 8 let CA modul slouží jen pro dekryptování živého vysílání (myslím, že je možnost využít CA modul i pro dekryptování HbbTV, ale zatím se to asi nepoužívá). Co se týče archivů: 1) archiv ČT (iVysílání) je dostupný kromě jiného i skrze HbbTV, takže, pokud TV podporuje HbbTV, bude v TV dostupný i archiv ČT (za předpokladu, že TV má připojení na internet) 2) archiv UPC bohužel není dostupný přes HbbTV. Jde o proprietární formu webové služby. Není ale třeba zoufat, archiv UPC (Zpětné zhlédnutí) je dostupný i jinak než přes UPC cihlu. Konkrétně některým z těchto způsobů: a) Aplikace "Horizon Go" pro Android/iOS v kombinaci se zařízením podporujícím Google Cast (např. Chromecast), což je poměrně levná a spolehlivá cesta. Google casting je oficiálně podporovaný tou UPC aplikací. b) Android-box = ne zcela oficiální cesta - probírala se zde. c) Web (http://www.horizon.tv).
Odesláno 27. dubna 2017 7 let Ahoj, koukám, že máte lepší zkušenosti s UPC, než já. Mám UPC televizi cca pět let, při zavedení mi bez problémů prodali CA modul. Teď jsem si chtěl koupit druhý, abych nemusel ten jeden vytahovat z televize a strkat do druhé (STB připojený k projektoru) pokaždé, když chci koukat na TV jinde. Napsal jsem, že si ho chci koupit, a pokud ho nemají, že bych si ho koupil v obchodě. Napsali mi toto: v současné době dodáváme CA modul do pronájmu, cena měsíčně činí 70 Kč. CA modul lze zakoupit pouze od bývalých zákazníků naší společnosti. V tomto případě doporučujeme ověření zda je dané zařízení odkoupené nebo majetkem UPC. Moc to nechápu. V obchodech se moduly dají koupit cca za 1000 Kč, ale údajně nejdou spárovat s kartami od UPC. Poradíte mi někdo, co mám dělat, když jim nechci platit za pronájem? Klidně za modul zaplatím 1500 Kč, ale chci mít svůj. Díky
Odesláno 27. dubna 2017 7 let Bohužiaľ.zostáva iba čítať inzeráty o predaji CAM UPC... Druhá možnosť je Horizon Go + smart TV box k TV...
Odesláno 1. prosince 2017 7 let V 4/27/2017 at 12:05, king555 napsal: Bohužiaľ.zostáva iba čítať inzeráty o predaji CAM UPC... Druhá možnosť je Horizon Go + smart TV box k TV... Zdravim. Mam moznost odkupit CAM od byvaleho zakaznika UPC. Obaja sme z Bratislavy. Je tento modul schopny fungovat priamo s novou kartou od UPC (mojou), alebo musim ist do upc nechat si nejak sparovat ich stary CAM a moju UPC kartu? Viete mi poradit, prosim? Je mi jasne, CAM nikdy nepouzity v UPC sieti fungovat nebude.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.