Odesláno 26. ledna 2020 5 let Amputují se jazykové stopy, EPG,... Bohužel. Basic Red Basic Základní CA modul Brno
Odesláno 27. ledna 2020 5 let Důvod je jednoduchý: STB UPC neumí zvukovou normu DD+, kterou používají poláci. Kdyby tam byla, došlo by ke generování volání na KC, že nefunguje zvuk ... - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 27. ledna 2020 5 let Autor To je paráda, kdo tedy STB nepoužívá, ma smůlu kvůli tomu žďorbu. Co teda použivají za STB v Polsku u UPC? - - - CA modul OVA
Odesláno 27. ledna 2020 5 let V Polsku používají stejně jako u nás HD DVR Mediabox, ale tady byla řeč o DVB-T, takže počítám že v kabelu v DVB-C to budou mít pravděpodobně ořezané jako u nás. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 28. ledna 2020 5 let Autor Vyreseno, abych nemusel laborovat se slucovanim signalu a ze TV nema DVB-T2 (ktere bych u UPC ani nepotreboval), tak jsem koupil za necely litr Strong SR82. Mam tak polaky, slovaky, ktere UPC nema a bozsky klid. Strci se to do HDMI v TV, napajeni to ma pres USB z TV, videt to nikde neni a nezavazi to. Ma to timeshift, umi nahravat na disk, flesku. Stejne jsem mel 2 HDMI jeste volne. https://www.strong.tv/cz/products/terrestrial-receivers/srt82 - - - CA modul OVA
Odesláno 28. ledna 2020 5 let Koukám že miniaturizace docela pokročila, jsem zvědav, zda ten nový Vodafone box bude také tak malý. 😏 Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 28. ledna 2020 5 let ...pokud zmenší dekódovací kartu a pokud nějaký vůbec bude. - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno 29. ledna 2020 5 let Autor Myslim si, ze v době nano SIMek by nejaka karta mohla byt uz prezitek (nebo presneji byt jako ta SIMka, ze pro TV je v nejake redukci pro CA modul)? Upraveno 29. ledna 2020 5 let uživatelem cvancara - - - CA modul OVA
Odesláno 29. ledna 2020 5 let SIM karta ve velikosti Mini SIM není u placené TV nic neobvyklého, v SAT vysílání to přes 10 let používá např. TechniSat a existují i dekódovací moduly, do kterých je možné Mini SIM dávat. - - - - -
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.