Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Dobrý den,

koupil jsem si PS3 a chci ho pripojit na net bohuzel i kdyz se drzim návodu v manuálu stále mi to píše buď failed nebo že vypršel čas pro hledání IP ( nebo tak nějak ) ps 3 připojuji kabelem který vede z routru ( koupený mnou ) který je připojen na modem UPC do tohoto routru jsou připojeny také PC a televize ( přes samostatné kabely ) u kterých žádný problem nebyl stačilo prostě zadat připojit automaticky a obojí se bez problémů připojilo. chtěl jsem se tedy zeptat jestli někdo nevíte co stim je. děkui za odpověď

Odesláno

Poradim ti - zkus zde hledat, uz to tu resilo, i kdyz nevim jestli s nejakym vysledkem.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Řešilo, ale řešil se tu problem stim že byl pouze jeden kabel který se přehazoval mezi PC a PS 3 a který byl připojen přímo do UPC modemu kdežto já mám pro každou věc kabel vlastní jdoucí z routru, který teprve je připojen na modem což je trochu rozdíl. Proto jsem založil nový topic.

Odesláno

Prideluje tvuj router vnitrni IP adresy (192.168....), nemas ho nahodou v rezimu bridge, kdy prideluje verejne IP ?

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Taky ho mám kabelem připojený k routru (DI-524)

Bude to nastavením tvýho routru.

Pro jistotu sem ti vyfotil nastavení v PS3:

http://img24.eu/images/nmnk8e92.jpg

Většina věcí jednoduše na "auto".

Tam není co zkazit.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague