Odesláno 18. února 2012 13 let Zdravím,už cca dva se mi seká nova sport hd,nejde se na to dívat,jiné programy OK.Lokalita Karviná.Nevíte co to je zas za problém už mě UPC začína pěkně srá....Díky Dave
Odesláno 18. února 2012 13 let Opravdu se seka pouze zmineny kanal, ostatni kanaly ve stejnem muxu (Prima HD, Nova HD) jedou vporadku ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 18. února 2012 13 let Zdravím, mám stejný problém s NOVA SPORT HD trhá se obraz, jen u tohoto programu, ostatní HD jsou OK. Oblast Praha (Kabelová televize).
Odesláno 19. února 2012 13 let Ahoj,přišel sem na to že když zastavíte program a potom pustíte třeba za dvě vteřiny tak se to neseká,to samé když to nahrajete.Je to nějaké divné Dave
Odesláno 19. února 2012 13 let Sice sport nesleduji vubec, ale schvalne jsem to pustil, a je tam takovy "stroboskopicky" efekt. Vypada to jako na PC zrychleny slajdsou... Lokalita Ostrava - Dubina. - - - CA modul OVA
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.