Návštěvník cermfi Odesláno 19. února 2012 Sdílet Odesláno 19. února 2012 Dobrý den, Potřeboval bych poradit v jisté věci... Nedávno jsem přešel na Kombi Komfort + a zjistil, že můj stávající router nebude stíhat pouštět 120Mb/s naplno. Bohužel pozdě . A tak nyní přemýšlím o novém routeru. Proto jsem založil toto téma - zajímá mě jestli se vyplatí koupit nový router (např. http://www.czc.cz/netgear-wnr3500l/84905/produkt za 1800,-) nebo si nechat vyměnit stávající ED3 modem za WiFi Modem. Prý by se platil poplatek za výměnu modemu (650,-) plus dalších 70 korun měsíčně. Klidně bych ten poplatek zaplatil a modem nechal vyměnit, ale dumám nad tím, jestli nebude lepší koupit si vlastní. Přece jen i kdybych to nechal tak jak to je a koupil router, nadále bych platil těch 50,- co si účtují za Modem ED3. Není lepší prostě platit o 20,- víc a zapomenout na to? Mám si ten modem nechat vyměnit? Mockrát děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 19. února 2012 Sdílet Odesláno 19. února 2012 pokud ještě nemáš telefon, nech si ho připojit a při tý příležitosti vyměnit modem Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cermfi Odesláno 19. února 2012 Sdílet Odesláno 19. února 2012 Bohužel už mám . I přesto byste doporučil modem vyměnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 19. února 2012 Sdílet Odesláno 19. února 2012 Ten poplatek 650 se plati i pri vymene za jiny ED 3 modem ? Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cermfi Odesláno 19. února 2012 Sdílet Odesláno 19. února 2012 Ano, prý při každé výměně modemu. Potřebuji: • 1Gb/s síť • Spolehlivou, rychlou Wi-Fi • Možnost připojit tiskárnu nebo disk k modemu Jinak jakých rychlostí je ten modem schopen dosáhnout bezdrátově? Splní mé ostatní požadavky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 19. února 2012 Sdílet Odesláno 19. února 2012 Modem ma podporu wifi standartu N, takze v idelanich podminkach to tech 120Mb udela, ale nema tak vykonou antenu jako nektere routery, resilo se to zde: viewtopic.php?f=1&t=3825&p=56733&hilit=ant%2A#p56733 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.